street triple 105 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan VANSEZONSKO SNIZENJE -25% MOTOBOX Veliko vansezonsko snizenje počinje 1. Novembra 2009. god. i traje sve do 15. Decembra 2009. god. Snizenje se odnosi na KOMPLETAN ASORTIMAN robe firme MOTOBOX Na lageru MOTOBOX-a se nalazi puno moto i skuter guma marke Continental, punjaca za moto akumulatore, KM-satova, Za skutere: radilice, kitovi, auspusi, rolnice, lezajevi radilica, filteri vazduha, opruge kvačila, i jos puno toga. Snizenje traje do 15. Decembra ili do isteka zaliha ! ! ! Tel. 021 / 679 1016 [ftp=ftp://www.motobox.rs]www.motobox.rs[/ftp] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Preporucio bi svima, Steva iz Moto Boxa maksimalno korektan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje.. Jel su cene na sajtu sa popustom ili bez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan sa, as I learned. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Cene su iste već nekoliko meseci (barem za artikle koje sam ja gledao ranije) tako da je logično da su BEZ popusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si ja se zahebo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Cene na sajtu su stare, na cene na sajtu se obracunava popust od 25 % ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnim ali jos je 15.11. Mogu li dobiti popust na ovo http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewProd&productId=278 ? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, ja koliko vidim, popust traje do 15 decembra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnim ali jos je 15.11. Mogu li dobiti popust na ovo http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewProd&productId=278 ? Pozdrav! Popust traje do 15. Decembra. Popust vazi na kompletan asortiman robe u firmi Motobox pa tako i na masku . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ooo extra onda...ne gledam... Navraticu po masku sutra verovatno Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Octobar 12, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam poslao sledeci mail upravi MotoBox-a ``Postovani, u prilogu Vam saljem slike zadnje gume marke Continental 120/70-10 koja je kupljena u Vasoj radnji dana 10.12.2009 Po slikama cete utvrditi da, nakon deset meseci od kupovine,a 7 meseci i 6000km od montiranja, je guma ispucala izmedju ``krampona``. Napominjem da je guma skladistena do trenutka montaze po pravilima koje predvidja proizvodjac, a montirana shodno uputsvima kako proizvodjaca tako i prodavca. Pritisak u gumi je redovno kontrolisan i odrzavan. Model skutera je Vespa ET4 od 150ccm iz 2001godine Guma je montirana na 15660km a slike su napravljene sa predjenih 22000km`` Javicu Vam njihov odgovor. Mislim da sa pravom reklamiram njihov proizvod. i ovo je slika samo jednog krampona oko svakog je ispucalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 11, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Po chemu dere,daj neki primer? Ili si mozda ogorcen shto je kit za tvoj skuter skup,pa si nashao jeftiniji a loshiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam poslao sledeci mail upravi MotoBox-a ``Postovani, u prilogu Vam saljem slike zadnje gume marke Continental 120/70-10 koja je kupljena u Vasoj radnji dana 10.12.2009 Po slikama cete utvrditi da, nakon deset meseci od kupovine,a 7 meseci i 6000km od montiranja, je guma ispucala izmedju ``krampona``. Napominjem da je guma skladistena do trenutka montaze po pravilima koje predvidja proizvodjac, a montirana shodno uputsvima kako proizvodjaca tako i prodavca. Pritisak u gumi je redovno kontrolisan i odrzavan. Model skutera je Vespa ET4 od 150ccm iz 2001godine Guma je montirana na 15660km a slike su napravljene sa predjenih 22000km`` Javicu Vam njihov odgovor. Mislim da sa pravom reklamiram njihov proizvod. i ovo je slika samo jednog krampona oko svakog je ispucalo. Ovo gore ne pije vodu...to nije njihov proizvod, oni samo prodaju robu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 11, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ta guma ima garanciju 6meseci, imam je na runneru i nema nikakvih znakova ostecenja...mozda je tebi zapala neka losa serija, ali to s njima nema nikakve veze, momci su skroz korektni i uvek izadju u susret! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Novembar 11, 2010 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan @ žikica Stvari stoje na sledeći način, ako već moram ovo da pišem, na ovom forumu nije UREDU nikog nazivati OVCOM i ako se neka tvrdnja iznese bilo bi lepo potkrepiti je nekim dokazom. Pri tom porazmisli o svom tonu - t.j. načinu pisanja;) Za ovu gumu ja bi se isto obratio motobox-u iako je garancija istekla i verujem da će se naći neko rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 12, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod njih uzeo unutrasnju gumu 21 coli za nesto manje od 1000 dinara. To je bilo pre popusta i bilo je jeftinije nego na buvljaku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao redovno gume i firma je bila maksimalno poslovna. Cene ne znam kakve su u odnosu na ostale, al pored njihovog korektnog odnosa prema kupcu nemam ni zelju da trazim nesto drugo. Za moje kriterijume poslovnost je na prvom mestu, pa tek onda cena. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam gume kod njih vec par puta i nemam nikakvih zamerki ni na gume ni na odnos prema musterijama. Cene su sasvim korektne,cak su i jeftiniji od konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan @Zikica kako ti kazesh druzhe @Grof opushteno buraz,nisam se uvredio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam poslao sledeci mail upravi MotoBox-a ``Postovani, u prilogu Vam saljem slike zadnje gume marke Continental 120/70-10 koja je kupljena u Vasoj radnji dana 10.12.2009 Po slikama cete utvrditi da, nakon deset meseci od kupovine,a 7 meseci i 6000km od montiranja, je guma ispucala izmedju ``krampona``. Napominjem da je guma skladistena do trenutka montaze po pravilima koje predvidja proizvodjac, a montirana shodno uputsvima kako proizvodjaca tako i prodavca. Pritisak u gumi je redovno kontrolisan i odrzavan. Model skutera je Vespa ET4 od 150ccm iz 2001godine Guma je montirana na 15660km a slike su napravljene sa predjenih 22000km`` Javicu Vam njihov odgovor. Mislim da sa pravom reklamiram njihov proizvod. i ovo je slika samo jednog krampona oko svakog je ispucalo. budi sretan sto si i toliko presao.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Novembar 12, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorili su mi da ce izmeriti koliko sam potrosio gumu i da cu doplatiti za novu. Tj da ce mi na neki nacin zameniti. Steva,vlasnik, me je pozvao jedno 7 dana od kako sam im poslao mail I od tad ni traga ni glasa.Meni je garancija 12 meseci tako da mogu i da sezalim inspekcijama, bla,bla.... Ali necu ako se jave,jave a ako ne ne... Nego sto mislis da sam srecan sto sam i toliko presao? Mora da si me negde video kako cepam 200kmkh vespu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 12, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan bas mi je cudno to sa garancijom godinu dana, ja kupio gumu novembra prosle godine kad je bio popust i dobio garanciju 6meseci...ne mogu da se pozalim na gumu, stvarno je perfektna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Po chemu dere,daj neki primer? Ili si mozda ogorcen shto je kit za tvoj skuter skup,pa si nashao jeftiniji a loshiji? brate ako si ti ovca za sisanje, ja nisam... imam pravo da iznesem svoje misljenje, a sad da ti ja tu nabrajam sta sam i gde uzeo, ne padam mi napamet, jer nisi mi ti dao pare za te delove... samo znam da ima isti kvalitet i marka delova kao tamo za mnogo manju kintu... Zikice, ti definitivno imas neki problem. Ako ti je covek lepo rekao da napises sta si to trazio u Motobox-u i bilo je skupo, onda to i napisi. Nemoj nikog napadati nego lepo iznesi cinjenice, kupio sam taj i taj deo po toj ceni a u Motobox-u je toliko, delovi su od proizvodjaca . . . Kad to tako lepo napises ljudi na forumu ti onda i mogu poverovati ili proveriti da li pises istinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan budi sretan sto si i toliko presao.... Ti si bas neki veliki poznavalac, vidi se . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...