safet su 155 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan jutros ja i drug krećemo za novi sad i na raskrsnici u šandoru gadan prizor: autobus na raskrsnici skroz u levoj spoljnjoj traci ulubljen sa prednje leve strane a malo veći skuter razbijen skroz naskroz a vozač skutera odnešen na reanimaciju i tamo podlegao povredama. užas ljudi :'( :'( http://www.yueco.rs/vest.php?id=9088 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam informaciju od poznanika koji je cekao da se prodje tuda jutros ali se nije znalo sta je sa motociklisto,na zalost ovakav ishod niko nije zeleo cuti! navodno je autobus skrenuo prema denis motelu i presekao put motociklu i bacio ga u ulicu! sta reci,osim strasno!! danas vozim autom kroz grad,od 10 motora na tri su bile kacige samo!! moje saucesce porodici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12295 Napisano Maj 25, 2010 Ne silazi, 7246 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj dusi kolegi skuterasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam za ovaj udes, ali nisam znao da je čovek podlegao povredama Užas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan bilo zeleno svetlo pa da brže skrene u levu ulicu a kad ono skuter!! pogrešna procena vozača autobusa i neustupanje prava prvenstva i ode jedan život!! po ovome mi bajkeri nemamo nikakva prava > > onaj okreće na autoputu ovaj će brže od skutera i tako iz dana u dan :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...