RSVMillenian 228 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pi bre kakvi ste, ja meto slike Jelice u oktobru, te Zlatibor, te lepote Srbije, a vi burek i jogurt ;D ;D ;D Pa kad je takva stvar, aj da naručim celu tepsiju kad dođe ovaj inostranac pa da se lepo počastimo za doručak Nece mi biti dovaljna jedna tepsija, , stvarno bre ljudi sta mi radite. Pa meni voda na usta krenula, imate li duse? Sitno 034 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pi bre kakvi ste, ja meto slike Jelice u oktobru, te Zlatibor, te lepote Srbije, a vi burek i jogurt ;D ;D ;D Pa kud ćeš veću lepotu od BUREKA I JOGURTA?? Jel' tako, RSVMillenian?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pi bre kakvi ste, ja meto slike Jelice u oktobru, te Zlatibor, te lepote Srbije, a vi burek i jogurt ;D ;D ;D Pa kud ćeš veću lepotu od BUREKA I JOGURTA?? Jel' tako, RSVMillenian?? ;D Tako je! Naravno da je tako. Da je slika neke golisave Jelice pa i nekako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, nećemo golišave Jelice, popićemo bananu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...