nikola bandit 2 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ti je u potpisu prosječna potrošnja za nekih 24200km koliko sam prešao sa FZ6icom... Znaci trosi oko 5 litara to je bas prihvatljiva potrosnja,sto je veoma bitno u ovo danasnje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 28, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ti je u potpisu prosječna potrošnja za nekih 24200km koliko sam prešao sa FZ6icom... Djole jesi li to kupio Z750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Yup... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Maj 29, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan fz6n iz 2004...hitno prodajem..dobra cena.. danas sam se njom vratio iz crne gore, motor je u odlicnom stanju ali meni takva masina ne odgovara...da potvrdim sto se potrosnje tice da je danas bila ispod 5litara...ponavljam hitno je prodajem jer pravim gomilicu za BMW.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan fz6n iz 2004...hitno prodajem..dobra cena.. danas sam se njom vratio iz crne gore, motor je u odlicnom stanju ali meni takva masina ne odgovara...da potvrdim sto se potrosnje tice da je danas bila ispod 5litara...ponavljam hitno je prodajem jer pravim gomilicu za BMW.. Pavle nece nesto da mi posalje poruku pa sam ti ovde postavio email nadam se da ces da vidis- valentina1911@nadlanu.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...