veloe23 0 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan bilo gdje da ima glava motora,s ventilima i bregastom, kupujem... pare nisu bitne... znaci suzuki DR350 93 god unaprijed hvala za svaku ponudu,i svaki koristan savjet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da sam video(ustvari siguran sam da sam video) na moto berzi ceo agregat za taj motor,posto je to moto otpad mozda nesto ima i delova a mozda rasturi i taj agregat posto mu dugo stoji na oglasu. moto otpad KENAC mislim da se zove. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veloe23 0 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala drug, naso sam ga davno,al je rasturio tu masinu,prodo sve snje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...