feri 2 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Posto ozbiljno razmisljam da kupim xy400 zeleo bih da cujem neki komentar o njemu. Brine me sto u gradu u kome zivim ima jedan u prodavnici od prosle godine a cini mi se da ce jos dugo tamo da ostane.Skutere prodaju po nekoliko dnevno. Diskutanti sa vecitom zvakom *kupi polovnog japanca*molim da zaobidju ovu temu. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Neznam šta da ti kažem, ali mislim da si sam sebi odgovorio,teška egzotika.Znajući iz ličnog iskustva kakvo su revnosni naši uvoznici sa nabavkom rezervnih delova-nevaži za sve-mislim da je najbolje da izabereš nekog drugog kineza, po mom skromnom mišljenju. Koliko sam upućen na forumu niko ne poseduje ovaj model,neka me isprave ako grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jak ram, i viljuske amortizeri, ili bar tako deluju. Tvrdo je vesanje, i sediste je dosta neudobno. Za nesto vise ipak ne bih znao, nema puno iskustava o njemu. Ono sto je malo kriticno na njemu je dizajn, pa verujem da je to jedan od razloga sto nema puno kupaca, ali ako se tebi dopada onda je druga prica. E da, nekih 175cm visine je minimum. Ja sam tu negde drzao sam ga bez problema, ali moglo je i bolje i polozaj mi je na njemu bio malo neprirodan. Uostalom, sedi na njega pa sam to proceni. Malo je pisano o njemu u ovoj temi, odnosno jedino spominjanje voznje se tu nalazi... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37423.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Нашао сам недавно на "Мај Чајна мото" форуму неку причу како је неки од Кинеза који је на лицу места сазнао да је газда фабрике "Шинђу" запловио у воде некретнина и да ће овај пос'о са которима да полако батали. За колико сам купио, за толико и продајем... А истина је да иако некоме одавде са фрума рекоше на Сајму да су продали десетак комада, ама баш нико од власника не виси по нашим мото-форумима. Фери, иди баци поглед на ово што увози "Спринт" - "Рептор СПТ". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...