zlig0r 1998 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ljudi - stvari stoje ovako...jedna meni draga osoba ima problem u skupljanju para za shkolarinu za fakultet, pa sam odluchio da joj pomognem tako shto cju da prodam ovo moje sokocjalo i sve pare dam dotichnoj... to je razlog prodaje po ovoj ceni jer je stvar hitna, pa ako se nekom skuter svidi - ajde da joj pomognemo....vi kupovinom, a ja parama... evo o chemu se radi: Longbo Fortune iliti LB50QT-21 Motor je 2003 god,trajno registrovan. Na pochetku proshle sezone je zakucala mashina. Stavljena je odmah nova i ujedno i kit na 80cc. od tada je preshao nepunih 3500km. uradjen je kompletan servis, zamenjena ulja, ochishcjen filter. uspeo sam da nadjem komplet nove maske za njega, ali poshto su bile u drugim bojama, uradjeno je i komplet farbanje da bi se slagao sa bojama iz njegove saobracjajne. stavljene nove gume, bolji auspuh, stavljeni karbon-led migavci, nosac kofera i kofer koji se skida zapremine 32l, oko tochkova stavljene reflektujucje crvene trakice. mali je potroshach, troshi 2,5l ide preko malo preko 65m/h uz njega ide i gomila starih dfelova, jer sam menjao i shta treba i shta ne treba, tako da ima dosta delova koji su polovni, ali i dalje rade. ima i neshto starih maski... Ovih dana sam nasho 2 firme iz NS-a koje imaju delove bash za ovaj model (od mashine do pastika) pa sam naruchio mali blatobran za zadnju gumu koji ide tik uz tochak, i kad montiram njega - stavicju mu i bolji filter vazdugha - jer to dosad nije bilo mogucje zbog prsanja vode...to bi trebalo da bude utradjeno u ponedeljak ili najkasnije u utorak, pa ga perem i fotkam ponovo da vidite trenutno stanje. evo i slika...slike nisu najnovije,tj na slikama je stari auspuh, nema reflektujucjih trakica oko tochkova, karbon-led migavaca... da stvar bude zanimljivija,uz motor poklanjam Caberg 505 Chrono kacigu, 57-58cm velichina vozena je 2 sezone, u dobrom stanju.postava joj se skida zbog pranja, prvi providni vizir je malo izgreban, no ne smeta pri voznji, dok je sunchani vizir u super stanju mane: kad je hladan - hocje da mu se zalepi alnaser kad se pali na dugme...vrti u prazno...sa kurblom lepo pali prochitao sam u nekom oglasu skoro da je chovek sa istom ovom manom reshio problem zamenom akumulatora.. eto...nije nishta specijalno - al ide i kotrlja se...pa ako nekog zanima - super! i da na kraju rezimiramo! Skuter + kaciga + kofer + gomila delova = 400 e Igor Popovski 063/71-73-162 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi, frka, do osmog sledecjeg meseca mora da ode... :'( http://www.longboamerica.com/product.php?productid=4&cat=1&page=1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze kofer za 10e..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Jun 7, 2011 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko za kacigu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...