Svaler 1990 Napisano Octobar 6, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да се упишем у ову тему Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Baš fino izgleda, jel' ovo sjedište spušteno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 8, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Канда јесте, ниже се седи од осталих тдм-ова на које сам пробао сести. Али ми је положај седења стварно одговарајући. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se malko ponovio sa primerkom TDM-a...ima malko ulaganja, al kad se sredi bice kao bombonica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Decembar 24, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i puno lepih kilometara izvozo sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i puno lepih kilometara izvozo sa njim Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 19, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ево и мог ТДМ Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14670 Napisano Januar 19, 2016 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca. Malo je razmažen pa umesto u garaži, zimuje u kući. imgur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 21, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Znači, rešio si da ga menjaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Januar 21, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Znači, rešio si da ga menjaš? Samo za TDM 900 i ništa više. Na prodaju će biti do početka marta a ako se ne proda do tada dobija novo sedište od BMS-a, povišen vizir, ksenone (verovatno Morimoto bixenon projektore), ralicu (ako je nađem) i štitnike za ruke. A ja novu opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Januar 22, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, meni se sviđa. Ukusi su različiti... Ako znaš nekog ko je istog mišljenja kao ti a poseduje ralicu, raspoložen sam za trgovinu, primanje donacija, kompenzaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 22, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju ne dam ali mogu da ti dam savet: kontaktiraj Brrku (sa 2 "r") sa foruma. Radi i zivi u Mladenovcu. On mi je napravio i namontirao moju, ja sam ssamo nasao kvalitetnog lika da je ofarba. Cene se ne secam, mislim da je bila oko 30 eu.+farbanje. Evo ovde se lepo vidi kako izgleda. Crna linija je izvucena farbom, nije nalepnica, i odgovara onoj crvenoj ispod natpisa TDM na bocnoj stranici: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 22, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan LuckyVladano tvoj TDM odlicno izgleda sa ralicom. Juče sam se provozao po PG posle duzeg vremena. Slikacu ovih dana motor da se pohvalim. Ko je raspolozen nek poseti ii FB stranicu TDM Srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Januar 23, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju ne dam ali mogu da ti dam savet: kontaktiraj Brrku (sa 2 "r") sa foruma. Radi i zivi u Mladenovcu. On mi je napravio i namontirao moju, ja sam ssamo nasao kvalitetnog lika da je ofarba. Cene se ne secam, mislim da je bila oko 30 eu.+farbanje. Evo ovde se lepo vidi kako izgleda. Crna linija je izvucena farbom, nije nalepnica, i odgovara onoj crvenoj ispod natpisa TDM na bocnoj stranici: Hvala Lucky. Ako mi ne dune u glavu kao što mi svaki put dune kada hoću nešto, pa odlučim da sputim cenu do jajca i prodam mog što pre da bih prešao na 900, bacam se krajem februara u sređivanje... BTW, stvarno dobro izleda i ralica i ceo motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 23, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A nećes Varadera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Januar 23, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan A nećes Varadera? Ne. Jedno vreme mi je bio u opticaju. Trenutno želim samo TDM 900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 23, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan A nećes Varadera? Ne. Jedno vreme mi je bio u opticaju. Trenutno želim samo TDM 900. a ja cekam lepse vreme pratim sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da nema veze sa TDM-om, ali će ako Bog da, biti iskorišćena za snimanje putovanja sa istim u kojima ćemo svi uživati. Polako se spremam za sezonu. Srećan k'o malo dete. image 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 1, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo poznatog motora al kod drugog vlasnika pozdrav za predhodnog vlasnika prepoznace svoj Bivsi motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 2, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao po zelji kupca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao po zelji kupca . Lepo... Bože zdravlja ako uzmem 900-tku, praviš mi ovakav ali samo sa dodatkom (produžetkom) koji štiti i donji deo motora oko filtera za ulje. Biću slobodan pa reći da bi trebalo da se on šrafi na donjem delu kao na 850 4TX... S obzirom da sam iz Šapca i da za razliku od 850, planiram nestandardan crash bar, koliko vremena bi trebalo da se završi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano April 28, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje TDM-ke, pa da se i ja malo pohvalim... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 1, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 1, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler Od cega ( kojeg motora ) ti je ovaj top na TDM-u ili je Robertov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...