toske 19 Napisano Octobar 10, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 11, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da okačim sliku, mislim da je ovaj moj Savrseno izgleda !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Octobar 11, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da okačim sliku, mislim da je ovaj moj Savrseno izgleda !!! Hvala! Lep je, razmišljao sam da mu stavim par narandžastih detalja, i na kacigu sličnih, al za dizajn osećaja nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Octobar 12, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da okačim sliku, mislim da je ovaj moj Gde si radio sediste? Boban? Koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Octobar 12, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Octobar 19, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da okačim sliku, mislim da je ovaj moj Gde si radio sediste? Boban? Koliko para? Sedište je radio prethodni vlasnik, mislim da je tamo. Mene je nagovarao da tamo radim sedište za tadašnjeg mi KLE-a, i mislim da je bila cifra od 100 €. Udobno je, malo mi izgleda skuteraško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 21, 2013 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
proki 7 Napisano Octobar 22, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: HONDA Seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam KLE i za njega i vredi napraviti sediste. Dok kod TDM meni je bolje original. Ali to je stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam KLE i za njega i vredi napraviti sediste. Dok kod TDM meni je bolje original. Ali to je stvar ukusa Ja sam ga kupio sa prepravljenim sedištem. Dobar motor. Jedino kad je hladnije ujutru malo teže okreće, voleo bih da čujem nekog ko ima isti, a i kontakt brava zeza malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Novembar 20, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan ponovih se i ja...pa da podijelim sa vama ;-) Sent from my ZTE V987 using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 20, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i dugo da ga vozis.Pravi izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 27, 2013 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Meda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza79 34 Napisano Decembar 3, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 '93-Otis`o za plocice, Yamaha TDM 900 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Slikano prije zimskog sna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 26, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro sam vlasnik jednog 20-togodisnjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan B.R.A.V.O. !!! :jee2: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14671 Napisano Januar 26, 2014 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Lep je a centralni stender spas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro sam vlasnik jednog 20-togodisnjaka Mlađi punoletnik Nek ti je sa srećom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 26, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege! Stender je aftermarket i malo kaci na copavu i teze se dize na njega ali je u svakom slucaju dobrodosao. @LuckyVladano Da znas da sam mislio na tebe kad sam otisao da ga pazarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan U kom smislu? Ako si hteo da podjem sa tobom, mogao si slobodno da me zoves. I uopste, ako ti treba bilo koja vrsta pomoci ili savet oko njega, slobodno zovi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 27, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ma znao sam da mogu da racunam na tebe, ti si ljudina koja hoce da pomogne, ali ovaj put nije bilo potrebno zaista. Mislio sam na tebe jer posle 5 italijana kupujem japanca. I to ne bilo kakvog nego TDM kog i ti vozis i koga si hvalio. A u jednoj nasov prici rekao sam ti da cu se drzati evropljanina. Ocigledno se ne secas. Eto, ugrizao sam se za jezik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10500 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Evi i moje nove ljubimce! mislim, nove u garazi. Ima punih 16 leta, u naj boljim godinama! Prva slika je kad sam je uzeo, na drugoj je zamenjen auspuh i stavljen ADA RACE majstor Roberta i sa starim, originalnim sedlom, i na trecoj posle Bobanove intervencije na istom. Jedva cekam da malo otopli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sram te bilo, jases maloletnicu... :nanana: :takoje: Cujemo se i vidimo (ovo drugo samo da temp ode bar koji stepen gore... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10500 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Znas valjda! Sto bi Bily rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...