SpaleKG 298 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam cuo da je usvojeno za quad-ove, ako je tako, to je super. Sad, to za tehnicki......... pa to je valjda manji problem, resice se do proleca valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima neku novu informaciju u vezi registracije neka javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan ,kad sam radio tehnicki za svoj auto bio jedan quad 4x4 i odradio sve normalno i otiso po table u SUP, radnik na tehnickom kaze da mogu svi quadovi da se registruju koji imaju broj rama,samo su kategorije razlicite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Januar 15, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan kod nas na tehnickom na dva mesta kazu da nemogu da rade tehnicki za cetvorocikle..bas interesantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Januar 15, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan dakle,zvala sam Ljermontovu,znachi BG sup,kazu da mogu da mogu tehhnichki da se uradi motometrom,merachem usporenja.e sad,na nekim tehnichkim gde sam pitala koji imaju taj motometar,ne znaju da ga koriste...masa nema taj instrument.drugi problem je bio sup u Ns-u,gde su rekli da ce moci da se registruju do proleca.ako neko sazna josh neshto,nek javi...omrzla sam pandure,bukvalno bezim od njih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Januar 15, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas lepo provozah. I sutra cu. Meni i dalje ovo ide dobro, iako nema registracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna gde ima neki tehnicki u BG-u koji zna kako da odradi tehnici za qvad neka javlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko da je rgistrovao kvad po novom zakonu sa novim tablicama??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pravo pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan i dalje mrka kapa za registraciju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 19, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam neku informaciju da moze da se uradi van BG-a. Moram da proverim, pa cu mozda ici gde god samo da vise registrujem! Javicu ako nesto saznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu jos nikoga nema sa tablicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Juce svratio do druga koji radi na tehnickom pregledu(Mali Zvornik), jos nista novo! Treba da stigne dopis iz BG pa tek tada, pre nista. Kaze javice da se nebrinem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Januar 21, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan niko jos nije uspeo da registruje ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li novih informacija neko??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 26, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nema, nisam uspeo ni ja jos da registrujem. Cim bude nesto javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan kod nas jos nemoze tehnicki da se napravi dali negde moze zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali je neko uspeo da registruje atv-quad po novom zakonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja cujem, jos niko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Februar 11, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nove glasine su da ce biti do maja, sad kome verovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma, meni pocetkom prosle godine covek u SUP-u, inace sef onih za salterom, rekao da ce biti do marta, ja kupim quad i ....... Par meseci kasnije rekao da ce do kraja godine (2010-e) sigurno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 12, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Oni to pricaju vec jedno 4 godine, kako ce sigurno biti do kraja godine.. e sad nikako da kazu do kraja koje godine. Inace sad je poeta sto moze da se registruje ali ne moze da se odradi teh.pregled. Ako neko negde odradi neka javlja odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel neki tehnicki poceo da radi pregled za ATV? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 18, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nazalost ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne registrujete kao poljoprivredne mashine, makar privremeno da isterate ovu predstojecu sezonu? Znam da moze na zelenu tablu kao motokultivator ili onaj mini traktor za 4 tocka Znam da je ogranicenje za njih onda 30 ili 40 na sat ali valjda ce i milicija prastati kad zna da vasa kategorija jos uvek ne postoji? To jest postoji samo nije ovedena, pridrzavajte se propisa nove kategorije a registrujte ko Poljoprovrednu? Znace sve po redu, kaciga i te stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...