mrxfon 1495 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno prosto pitanje. Fabricka sirina gume na TCat-u je 160 (160/60 17), da li moze pozadi da legne 170 na istu felnu bez da se budzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan UUUU ti hoces da stavis za samo 10mm siru, a moj stari kupio 30mm siru, pa sam tovorio slicnu temu i nisu bas obecavajuci odgovori. Pratim sta ce ovde ko pametno reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne bi moglo? Na mojoj R6 je bila 190, sada je 180. Razlika je u tome sto se meni ne svidja kako se motor ponasa u krivini, tj ne mogu da je spustim do falca, pa sam vratio staru dimenz. R6 je kratka pa imam osecaj da mi se motor prelama previse. Mada drugaru to nije smetalo... Sa 160 na 170 mislim da nece biti problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam na FZR600 sa 140 presao na 160 i to je max za taj motor, ali za TCat-a ne znam kako bi se ponasao. @Kengurrrr: Prosle sezone sam vozio Dunlop Qualifier i lepila je odlicno, do ivice, ali posle 5000km (po stazi mozda 200km) i sad ne drzi nikako, em se sva skockastila, tako da sad planiram neke sport touring gume da stavim, jer ipak vise putujem nego sto vozim Avalu i Huju :-) Tako da mislim da ta mala razlika se nece osetiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zar tebi nije Qualifierka koja je sada na motoru 180? ??? VFR-u je fabrički 170 (prošli set sam imao malo širu, 180) - pazi sad- uzmi 170 turing zadnju, ako ne bude pasovalo kod tebe, uzimam je ja po ceni pošto mi treba i turing guma za ovu sezonu, problema znači nema, crva nije ni bilo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Addendum: av av av av (lajem, čisto da ne bude da nisam prikenjao- a jel oćeš turing gumu da bi mogao da kažeš... pa da, gledam ti u leđa jer je guma ovakva onakva... nisam izdržao, ogavan sam, idem sad da se stidim...) av? av-auu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam drugaru na isti motor i sve stima bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam i ja video na motoru mi je 180 ;D Nesto sam se istripovao da je 160, koce ga znati zasto @Hoochieman: I sa plasticnom bez šare kojoj vire zice, 'cu te razbucam ko svinja masan dzak Uzecu neku polovnu za sad touring Bridgestone zadnju da vidim kako to ide uopste, jer mi se Qualifier zakockastio i kliza na sve strane :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan ja sam do sada vozio na Bridgestonu BT 92 R, ( 120-60/17) - (160-60/17) klizao je kao sasav.... e sad, ljudi mi preporucuju Metcelerku ili Pirelijevu neku, jer kao one najbolje drze na nasim putevima. ja bih iskreno stavio 170 Metceler ali nema mesta ni najmanje. koliko ljudi toliko i iskustava, ja znam neke koji su zaljubljeni u jednog proizvodjaca i iako ima jeftinijih i boljih oni se drze jednog. sta znam, probaj pa reci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da ti ne kliza uzmi Dunlop Qualifier, odlicno drzi, ali ako vozis dosta na pravim deonicama (autoput, putovanja) ima da se istrosi za 5000km. Mnogi hvale i Pilot power, ali nisam je vozio pa ne mogu nista da kazem. Znaci Bridgestone nije nesto za krivine (mislim na ove touring gume)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan ok, ovako... cuo sam za tu Dunlop-ovu, hvala i na tvom misljenju. volim da putjem, i takodje volim da odvrnem u krivini i ne volim pravce ( bojim se da ne zaspim na jednom . ja bih se opredelio za opciju da mi guma traje duze. konkretno sa ovom sam presao nekih 15ak hiljada od proslog juna sto verovatno i nije lose. nije to bio neki tempo, laganica na putu. ( 80% asfalta i 20 % makadama) . neki kazu da nije bitno sto je guma tvrdja ili meksa, kazu trajace isto. U to nisam siguran. ove moje su iz 2004. god. ali ja sam im napravio sve kilometre. cuo za sam za Pireli Diablo ( 160-60/17) kod nekog lika da moze da se nabavi za 30 E. (nije pojedena ) videcemo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...