Kissellii 1 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam konacno odustao od prodaje cbr f2 ali ako odustanem to ce biti samo zato sto ocenim da je relatvino lako i jeftino preraditi ga (i naravno ne dobijem cenu ispod koje ne prodajem) Pitanje za znalce koliko bi me kostalo sledece: 1. Ravni korman 2. Prihvatljiv far (ne onaj okrugli vec nesto zanimljiviije) i instrumenti dovoljno mali da stanu (brzinomer meni licno i ne treba ali mislim da to moram imati) 3. Skracivanje prenosa (i zadnji i prednji) 4. Retrovizori 5. Ostalo sto sam zaboravio (jbg nikad nisam radio vako nesto) Za koje novce mogu prodati svoj oklop (osim repova) procena ? Osim akom mi ne dune da one donje ostavim (isecem ih interesantno...) Za koji novac mogu prodati svoj fabricki lonac (otvaran je, derinja se, nije truo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ravni korman - oko 30.- 2. Prihvatljiv far - od 50.- pa više 3. Skracivanje prenosa (i zadnji i prednji) - oko 40.- za dva lančanika 4. Retrovizori - zavisi, od 40.- 5. Ostalo sto sam zaboravio - to što si zaboravio, setićeš se kad počneš preradu, jer tu kraja više nema ;D ;D Preskočio si gornji trougao trougao viljuške (za koji ćeš zašrafiti korman), on ti je oko 80 -100.- otprilike, zatim da možda produžiš sajle i ko zna šta još što će da te snadje usput... E sad , za koliko možeš da prodaš oklope i fabrički lonac, ne bih da ulazim u to, relativna stvar. Ja sam moje oklope i ostalo sve spakovao i uvek mogu motor da vratim u stanje kakav je i bio, jer nisam imao havariju pa ga zato prepravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano Maj 19, 2010 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U istu avanturu sam se upustio sa cbr 1000 f...dosadio mi izgled,bilo je ili promena boje ili izgleda motora tako da ti mogu reci koliko me je kostalo do sada posto jos nisam zavrsio. Far, obican okrugli iz louisa 65e, korman polovan 20e, retrovizori,par takodje polovni 40e, zmigavci par 30e, nosac kormana i nosaci fara kod strugara 40e (bez materijala), izmestanje oba hladnjaka,creva i nosaci za iste 60e. Toliko sam za sada uradio i ukupno iznosi 255e, troskovi koji me ocekuju su jos toliko (vizir oko 60e,satovi iz louisa 2x 70e,duza creva za kocnicu i kvacilo,sajle za gas...i ko zna sta jos uz put). Sve u svemu izadje dosta a planirao sam da kosta oko 200e. Oklope ti nebih preporucio da prodajes jer ce biti problema kasnije da prodas motor. Dosta ljudi voli originalno/fabricko stanje a i imas dokaz da si izgled menjao iz cisto esteckih razloga. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan i razmisli 3 puta sta ces sa repom... ja sam zbog toga prodao motor koji sam hteo da preradjujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima, sad imam jasniju sliku sta me ceka inace, i ja zelim promenu samo iz estetskih razloga + nesto nisam za oklope vise .... fakticki bi hteo da napravim nesto sto podseca na hornet (a da me izadje manje nego solidan hornet ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan izadje te i brze a i lepse, posto onaj okrugli far na hornetu nije ni za q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lancanici obicni su 50 jura novi ali lanac bi bilo pametno menjati sa njima ako ga nisi bas skoro stavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran da izadje brze.... mislim da je hornet sa semafora mnoooooogoooo dobar....za te gradske brzine http://www.bikepics.com/pictures/1154680/ sa ovako necim bi bio zadovoljan.... mislim na motor, ne na vozača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan a jbg...sta je ovde uradjeno...samo maska,bez bocnih plastika... onda nemoj nista ni da diras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano Maj 21, 2010 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovaj na slici je samo masku stavio ali i samo to da bi uradio moras kompletnu instalaciju spreda da izmestis negde...a i nevidim da je izbacio bar lampicu za ulje mozda je negde ispod maske. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...