Jump to content

Moto Zajednica

cbr f2 u street fight

Recommended Posts

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: KTM Duke 2

Jos nisam konacno odustao od prodaje cbr f2 ali ako odustanem to ce biti samo zato sto ocenim da je relatvino lako i jeftino preraditi ga (i naravno ne dobijem cenu ispod koje ne prodajem)

Pitanje za znalce  koliko bi me kostalo sledece:

1. Ravni korman

2. Prihvatljiv far  (ne onaj okrugli vec nesto zanimljiviije) i instrumenti dovoljno mali da stanu (brzinomer meni licno i ne treba ali mislim da to moram imati)

3. Skracivanje prenosa (i zadnji i prednji)

4. Retrovizori

5. Ostalo sto sam zaboravio (jbg nikad nisam radio vako nesto)

Za koje novce mogu prodati svoj oklop (osim repova) procena ? Osim akom mi ne dune da one donje ostavim (isecem ih interesantno...)

Za koji novac mogu prodati svoj fabricki lonac (otvaran je, derinja se, nije truo)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Honda XLV 750R

1. Ravni korman    -   oko 30.-

2. Prihvatljiv far     -  od 50.- pa više

3. Skracivanje prenosa (i zadnji i prednji)  -  oko 40.- za dva lančanika

4. Retrovizori    -   zavisi, od  40.-

5. Ostalo sto sam zaboravio  -  to što si zaboravio, setićeš se kad počneš preradu, jer tu kraja više nema  ;D ;D

Preskočio si gornji trougao trougao viljuške (za koji ćeš zašrafiti korman),  on ti je oko 80 -100.- otprilike, zatim da možda produžiš sajle i ko zna šta još što će da te snadje usput...

E sad , za koliko možeš da prodaš oklope i fabrički lonac, ne bih da ulazim u to, relativna stvar.  Ja sam moje oklope i ostalo sve spakovao i uvek mogu motor da vratim u stanje kakav je i bio, jer nisam imao havariju pa ga zato prepravio.

• Integrisan, 9572 postova
  • Motocikl: ---Honda---

U istu avanturu sam se upustio sa cbr 1000 f...dosadio mi izgled,bilo je ili promena boje ili izgleda motora tako da ti mogu reci koliko me je kostalo do sada posto jos nisam zavrsio.

Far, obican okrugli iz louisa 65e, korman polovan 20e, retrovizori,par takodje polovni 40e, zmigavci par 30e, nosac kormana i nosaci fara kod strugara 40e (bez materijala), izmestanje oba hladnjaka,creva i nosaci za iste 60e.

Toliko sam za sada uradio i ukupno iznosi 255e, troskovi koji me ocekuju su jos toliko (vizir oko 60e,satovi iz louisa 2x 70e,duza creva za kocnicu i kvacilo,sajle za gas...i ko zna sta jos uz put).

Sve u svemu izadje dosta a planirao sam da kosta oko 200e. Oklope ti nebih preporucio da prodajes jer ce biti problema kasnije da prodas motor. Dosta ljudi voli originalno/fabricko stanje a i imas dokaz da si izgled menjao iz cisto esteckih razloga.

Pozdrav Nenad.

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: KTM Duke 2

hvala svima, sad imam jasniju sliku sta me ceka

inace, i ja zelim promenu samo iz estetskih razloga + nesto nisam za oklope vise .... fakticki bi hteo da napravim nesto sto podseca na hornet (a da me izadje manje nego solidan hornet :))

• Integrisan, 9572 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Da, ovaj na slici je samo masku stavio ali i samo to da bi uradio moras kompletnu instalaciju spreda da izmestis negde...a i nevidim da je izbacio bar lampicu za ulje mozda je negde ispod maske.

Pozdrav Nenad.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja