Arakis 6070 Napisano Maj 18, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupio vrlo povoljno novi pomenuti skuter i naravno, odmah me spopao da mu skinem blokade da bi jurio 30 ;D Da li neko zna da li ovaj motorin od 150 kubika ima neke blokade u auspuhu, usisu, varijatoru, CDI-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan skuter preko 49cc cetvorotaktni ne bi trebalo da ima blokade. To se radilo sa 49cc da bi se brzina ogranicila na dozvoljenih 50km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupio vrlo povoljno novi pomenuti skuter i naravno, odmah me spopao da mu skinem blokade da bi jurio 30 ;D Da li neko zna da li ovaj motorin od 150 kubika ima neke blokade u auspuhu, usisu, varijatoru, CDI-u? Kad on nega lepo razradi, turi mu malo lakse rolnice, pa da brze stigne do 30. Znas i sam tu matematiku, verujem da ces da se snadjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Maj 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve znam, nego sve se mislim ko zna šta su veseli Kinezi smislili... Hvala drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...