Arakis 6026 Napisano Jun 17, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Cilj je da se međusobno pomažemo, stalno učimo i time postajemo bolji i sigurniji u saobraćaju i da se sa svake vožnje vratimo živi i zdravi svojoj deci, roditeljima... Braaaavo!!!! Mogu li da pitam ....? Ispod tvog nika piše da si AMS Redar... ako je to tačno imaš li atest, sertifikat,licencu...????.. ;D ;D ;D Ups Bio sam na ljutom i žešćem kursu za AMS redare i to opet kod Laze ;D ako se to važi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kod Laze onda u redu....isti nam je profesor.......!!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jun 17, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan aj i mene neko da cimne kad bude kurs, i ja bih u društvo bez diploma i ko zna čega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Onda smo svi redari jer prolazimo isti kurs ili mozda oni PRAVI redari znaju nesto drugo izvuceno iz tajnog prirucnika gosn Laze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 208 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prikljucim i pratim, i ja bih na kurs kad bude ponovo...)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 17, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Onda smo svi redari jer prolazimo isti kurs ili mozda oni PRAVI redari znaju nesto drugo izvuceno iz tajnog prirucnika gosn Laze Zezanje je zezanje, al ajde da pojasnim. Za redara je potrebno da čovek već zna dobro da vozi, da ima iskustvo i da je voljan da proširi znanje. To je što se tiče vožnje. Ima tu još drugih stvari nevezanih za vožnju. Za to je bilo potrebno da Lazo održi napredni kurs vožnje koji se u nekoliko razlikuje od ovog "običnog". Da ne razglabam, sve što se pominje na kursu je prošireno i dovedeno do maksimuma i granice pa je to u šali nazvano "kurs nebezbedne vožnje" jer se ide ka tome da vozač svesno sebe dovede u potencijalno incidentnu situaciju i zatim se iz nje vadi na granici. Dakle, razlika je u tome što su redari prošli kurs agresivne vožnje daleko van granica defanzivne vožnje. Fala bogu da je tako a kvalitet se video direktno u primeni na reliju. E da, imali su i napredni kurs prve pomoći. p.s svi imamo sertifikate za sve i atestirani smo za sve a neki su i vakcinisani ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Bez vakcine na budale - ništa! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Jel Vas Dr.Bane vakcinisao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 21, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, a ko bi drugi? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Jel Vas Dr.Bane vakcinisao? Pelcovao ;D ;D Protiv bjesnila, stenecaka i ostalih bolesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna okvirno kad ce sledeci kurs bezbedne voznje da se odrzi u Bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 25, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Još nemamo vesti od Laze koji je morao hitno da ode u CG zbog privatnih i porodičnih stvari. Čim se ta situacija reši, dogovorićemo ne okvirno, već tačan datum kursa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Avgust 17, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ima li nekih novih inf??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu, valjda cu se i pojaviti na tom kursu. Do sad su mi non stop izmicali, valjda ovaj nece :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu da dodju i kolege koji nisu clanovi foruma ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu da dodju i kolege koji nisu clanovi foruma ? Naravno da mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Al moraju da se ucipe sa po kilo rostilja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ma kakav rostilj kakvi bakraci. kad cete da nas vodite na kurs bezbedne voznje?! vec dva meseca proveravam ima li neki nov post i taman se ponadam, kad jok. nema vise vrdanja nego kad vec pricamo o klopi, sto sam jeo na selu meso i krompir prste da polizes sprema se tako sto se iskopa rupa u zemlji, onda ide zar i cumur, pa se stavi zatvorena posuda sa hranom, i to se sve prekrije opet zarom i cumurom e ljudi moji to je tako ukusno, ma idi bre. hmm pretpostavljam da se zato kaze klopa "ispod cumura" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Avgust 24, 2010 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Preko leta nismo mogli da se organizujemo da odrzimo kurs zbog odmora, tako da je Septembar prvi mesec za to. Planiramo da to bude sredinom Septembra, tj. najverovatnije za vikend 18-19. Septembra. Cim budemo potvrdili interno termin, objavicemo poziv za prijavljivanje. Raduje me sto ocigledno postoji interesovanje za obuku koju pruzamo. Hvala vam na tome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ne, hvala vama sto taj kurs organizujete, tj drzite citao sam dosta utisaka ljudi koji su bili. jedva cekam septembar aj uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Daj boze da kurs bude u tom terminu ili ti jednom da omasite moj ispitni rok pa da mogu konacno da dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Preko leta nismo mogli da se organizujemo da odrzimo kurs zbog odmora, tako da je Septembar prvi mesec za to. Planiramo da to bude sredinom Septembra, tj. najverovatnije za vikend 18-19. Septembra. Cim budemo potvrdili interno termin, objavicemo poziv za prijavljivanje. Raduje me sto ocigledno postoji interesovanje za obuku koju pruzamo. Hvala vam na tome! po meni,taj kurs bi trebalo da bude obavezan ! jedva cekam kurs ;D P.S. kao sto rece papa stalin,HVALA STO ORGANIZUJETE KURS!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 535 Napisano Avgust 24, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Jel primate i klince na kurs ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Ako me ne spreci neka visa sila, eto i mene, preventivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Avgust 24, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će biti tapkanja ulaznica. Šalu na stranu, kurs je obavezan ako neko hoće da nauči sigurno da vozi. Ja se nadam da će se naći mogućnosti da se poveća broj učesnika. Apelujem na mlade i neiskusne da se bez srama prijave kad bude bilo moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...