Goran_Bgd 0 Napisano April 3, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam razmisljao i bilo bi lepo videti na jednom mestu najfotografije sa voznji koje smo prosli. Sta cini da je to najfotka neka svako za sebe odluci, ali mislim da bi bilo interesantno da u jednoj temi budu na jednom mestu. Ujedno se moze organizovati glasanje za naj meseca i mozda godine, pa od sponzora ko zna i neke sitne nagradice za uspesne autore. Sad tehnicki detalji oko glasanja meni su nepoznati ali mislim da se to moze uraditi. Shodno ovome sto sam napisao ide slika koja me je stvarno do suza nasmejala svojom orginalnoscu i idejom. Svaka cast autoru ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 3, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam razmisljao i bilo bi lepo videti na jednom mestu najfotografije sa voznji koje smo prosli. Sta cini da je to najfotka neka svako za sebe odluci' date=' ali mislim da bi bilo interesantno da u jednoj temi budu na jednom mestu. Ujedno se moze organizovati glasanje za naj meseca i mozda godine, pa od sponzora ko zna i neke sitne nagradice za uspesne autore. Sad tehnicki detalji oko glasanja meni su nepoznati ali mislim da se to moze uraditi. Shodno ovome sto sam napisao ide slika koja me je stvarno do suza nasmejala svojom orginalnoscu i idejom. Svaka cast autoru ! ! ![/quote'] Sjajno ! odlicna ideja !!! ja sam za ! ajde, ajde, ajde, ajde :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 3, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno ! odlicna ideja !!! ja sam za ! ajde' date=' ajde, ajde, ajde :bouncefire:[/quote'] Vidi ga ovaj!! Hoæeš nagradu, a!!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 3, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem, mislim da je ideja super! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 3, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno ! odlicna ideja !!! ja sam za ! ajde' date=' ajde, ajde, ajde :bouncefire:[/quote'] Vidi ga ovaj!! Hoæeš nagradu, a!!?? Daaaaaaaaa !!! :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 3, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno ! odlicna ideja !!! ja sam za ! ajde' date=' ajde, ajde, ajde :bouncefire:[/quote'] Vidi ga ovaj!! Hoæeš nagradu, a!!?? Hotju ja nagradu za najbolje slike iz voznje !!! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 3, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan prijedlog za novog SMAJLIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 3, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan prijedlog za novog SMAJLIJA Yoman: " Give me fooooooooood" :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 3, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan prijedlog za novog SMAJLIJA Ako ne smajli, ono bar avatar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 5, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Reè je o slikama iz vožnje... :? :? :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavi 0 Napisano April 5, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd, Vrachar Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja, ali sta cemo sa profesionalcima, tu nece biti fer borba, tako da predlazem da se mikka vodi van konkurencije a bogami Hitman, Cope... i ostala fotografska zgadija, oni mogu da budu ziri :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano April 5, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ova je dobra, mada nije moja fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano April 5, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ova je moja, pancevo 2005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Reè je o slikama iz vožnje... :? :? :? Ova moja je sa obilaska Lovæena i Njeguša... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Reè je o slikama iz vožnje... :? :? :? Ova moja je sa obilaska Lovæena i Njeguša... Reè je o slikama iz vožnje gde trebalo bi pod obavezno da se vidi motor ceo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 6, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Reè je o slikama iz vožnje... :? :? :? Ova moja je sa obilaska Lovæena i Njeguša... Reè je o slikama iz vožnje gde trebalo bi pod obavezno da se vidi motor ceo Vidi se kaciga, a i na ostalim slikama se ne vidi baš uvijek motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano April 6, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze nesto i ovaj fazon ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano April 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam ideju ! odlicna je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dajte mi motor i fotoaparat i napravicu vam slike kakve nikad do sad niste videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 10, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj.... Hoæeš da ti namestimo i situaciju koju bi slikala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano April 10, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dajte mi motor i fotoaparat i napravicu vam slike kakve nikad do sad niste videli ....dajte mi space shuttle i saljem vam puno poljubaca i hladnih pozdrava sa meseca :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Dajte mi motor i fotoaparat i napravicu vam slike kakve nikad do sad niste videli Svi oni nemaju pojama ja da Ti kazem, ne veruju u tebe..doduse malo si i nejasno napisala.. Ma samo Ti reci koji motor i kakav fotoaparat, pa da vidimo sta nam je dalje ciniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...