tep3a 1095 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ralicu za V-Stroma 650 mada moze i za SV-a Nade by Brka Cena 40 Evra a evo i slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Korigovana cena na 30, smeta mi u garazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti bas toliko smeta, ja ti dajem 20e, iako ne pase za TDM-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Jul 8, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan 20e je jako bezobrazna ponuda s'obzirom da ovakva nova ralica u osnovnoj beloj boji kosta 40e a ova je ofarbana, to je jos + 20e a decko daje upola cene a ti bi jos nize. Izvini ali to je moje misljenje. Da je moja pre bi je bacio nego dao za taj novac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jul 8, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima negde slika kako cuci na SV-u ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike sa SV-a ja nemam, mozda Brrka ima on ju je ipak pravio. A cena je zadnja 30 ... ispod toga ne prodajem , radije cu je onda pokloniti kad mi dodje "minuta" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 286 Napisano Jul 8, 2010 Fat and furios, 618 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara, jedino kako je poslati za Budvu? +38267508908 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jul 8, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa ide li neki autobus za Budvu? Ili neko od tep3a-inih iz Panceva na letovanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki poseban razlog sto je prodajes? Ja moju strominu sada ne mogu da zamislim bez te ralice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara, jedino kako je poslati za Budvu? +38267508908 Ajde videcu da li imam neku varijantu za Budvu pa ću javiti .. Ima li neki poseban razlog sto je prodajes? Ja moju strominu sada ne mogu da zamislim bez te ralice. Kupio sam skid plate od Sarinja iz Umaga (kao motoagora samo lepshi ;D) . Super je ralica, samo u kombinaciji sa crash barom mi nekako chudan motor postao posle 5 dana, (munulo me je sunce u glavu garant ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 9, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki poseban razlog sto je prodajes? Ja moju strominu sada ne mogu da zamislim bez te ralice. Evo i razloga Terzo brate izvini za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema frke Djole taman si me izvadio jer ja nemam ni jednu fotku sa skid plate-om , dodjem ti kafu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ralica je poslata za CG ... prodato ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...