Čika Dule 152 Napisano Maj 16, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi levi teg radilice MZ ETZ 250. Ako neko ima ili zna 'de ima POLOVAN a dobar, sa dobrim konusom, nek javi ovde ili na PP. Treba mi i viljuška menjača 010. Viljuška mi više ne treba. Poslao Šumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 20, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde javljajte se, bre, ne mogu da se voziiiim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam,to znas...a imacu kad kupim neki krs za delove,i tada je pitanje dal valja... Imas kod Gedze u Zemunu,i to znas.... Ostaje ti Miki Jawa,eventualno Gabor ili Vukovic,cene znas.... Ajde ljudi da pomognemo coveku,pogledajte okolo ima li sta,raspitajte se malo,koliko nas ima mora da se nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mozda imam viljusku... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan za koga ti to treba?? ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan a da samo da ti kazem mz 250 (etz) ne postoji sa 4 brzine... postoji samo ts 250 sa 4 i 5 brzina.., ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 30, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan a da samo da ti kazem mz 250 (etz) ne postoji sa 4 brzine... postoji samo ts 250 sa 4 i 5 brzina.., ;D ;D TS 250 je sa cetiri brzine, a TS 250/1 je sa pet brzina . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 30, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ;) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan poslao ako ne bude valjala. ti mi slobodno vrati... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 31, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Tebi hvala mnooogo za brzinu, operativnost, predusretljivost, drugarstvo, poklon ... za sve to, a i za informacije, koje si mi dao! ;D ;D ;D Nadam se da će da šljaka "k'o leptir". Po fotkama je neuporedivo bolja od moje, skoro besprekorna i isto je 2,8 mm k'o i moja. ;) ŽIVO, ZDRAVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan daj sliku tog konusa da vidim bas me zanima... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 31, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sad čime da slikam. A i nije presudno za ovaj oglas. Biće. Polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sad čime da slikam. A i nije presudno za ovaj oglas. Biće. Polako. zanima me kako to izgleda koliko je strasno... mozda se da srediti kod strugara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 31, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Jeste strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...