BaxomirR 31 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam taj problem sa velicinom motora. Imam 180cm visine ali nekako su mi sprceni ti Rovi i nejkedi. Vozio sam Hornet 2006. i bukvalno se osecam na njoj kao na biciklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Istina! Steta je sto je izbor za visoke ljude tako suzen! Ja sam resio da nabavim nakeda ove godine al prosto ne znam sta da uzmem! Jedino sto mi po dimenzijama odgovara je Beneli Trek 1130..... ali to je vec potpuno druga prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пробај B-KING Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...