Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad,Bosna,Umag,Grobnik....pa do CG i kuci

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

Jao,shto je lepo ;D,A i shator nam je "bombona",n0tfM_image00355.th.jpg,A sam camp se nalazi posle Sv.Juraja,nismo zapamtili ime,ali ga toplo prporuchujemo,nemozete ga promashiti,vidi se sa puta(jedan slichan je pre Sv,juraja,ovaj je posle)A ako vas put nanese,pitajte samo da li na prijavnici rade momci iz Vrdnika

(mali svet) kada su videli NS table,odma je bilo ajte na kafu, ali poshto smo se hteli prvo smestiti i "Razapeti" shator,kafu i druzenje smo ostavili za kasnije tj.sutra ujutro,evo josh malo slika Campa,EPaS4_image00353.th.jpg,I nasheg vechernjg ispijanja SHAMPANJCA(u znak zahvalnosti bogovima druma),W7rqW_image00369.th.jpg,Dzi nazdravlja moru,hRpH1_image00357.th.jpg

2MbTt_image00358.th.jpg

PiSUa_image00347.th.jpg,povratak na "suton",

9ryIR_image00335.th.jpg

Ujutru,smo popili kafu sa domacinima,oni su nam isprichali odakle oni tu i shta i kako...uglavnom doruchak i spremanje za pokret ka Bashkim Vodama,Poshto sam znao da ce mo kasno krenuti, a to nam je bio i prvobitni plan,deo puta prema BaVo,smo hteli da secnemo AutoBahn-om

pa mi je domacin objasnio kako kod Zadra da se odvojimo na isti,psihichke pripreme za put,mPYh1_image00382.th.jpg,YjHLZ_image00383.th.jpg

Pokret,W4LF0_image00385.th.jpg

CgLNh_image00388.th.jpg

QXzp5_image00386.th.jpg

Krenuli smo,da bi ubrzo stali da skinemo vishak odece jer postaje sve toplije,TDcZx_image00393.th.jpg,5INSP_image00394.th.jpg

Obavili smo i to.....e sada za danas dosta ,nastavk sjutra "Rodjaci"

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

I tako (natavljamo nashe putovanje) prema Bashkim Vodama, Crikvenica-Bashke Vode oko 280km,Napravili smo josh jednu stanku, pre "silaska" sa "jadranske magistrale" i "penjanja" na AutoBahn,Vwxyg_image00411.th.jpg,QJ2M6_image00409.th.jpg,Hipi Combi,KXvYh_image00410.th.jpg,Kada se stigne u blizinu Zadra,postoji petlja kojom se odvajate na Auto Put,tu se kao i kod nas uzima kartica da bi po izlasku sa istog platitli(kako je reako Dzi, choveku na "naplatnoj" "vredi svaku kunu" za nekih 160km smo platili izrachunato u dinare 650rsd,shto bi bilo manje od 5,kuna(jeftinoca),Na AutoBahn-u smo stali na OMV pumpi,7t5Nb_image00417.th.jpg,Crnkinja sa "blue eay"

jnz4q_image00433.th.jpg,"Ko na Misheluk da idemo"!

nzdDU_image00425.th.jpg,dzi kada je video most kod Shibenskog zaliva izjavio "IHH DA JE WALTER ZIV"(tumachite kako hocete)

gWTf9_image00418a.th.jpg,Izlazak sa OMV-a

VHc4G_image00422.th.jpg,Josh malo "Walter-a",a slike samog zaliva cu brows-ovati

post-5183-12879076670253_thumb.jpg

post-5183-128790766715_thumb.jpg

post-5183-12879076672374_thumb.jpg

Uglavnom,AutoBahn-"Kao pjesma" njime smo skratili putovanje do bashkih voda za oko 2h,evo josh koja sliccica,VWiDh_image00432.th.jpg,ubKgR_image00428.th.jpg,opet malo Shibenski zaliv(poshto se tu J.magistrala i AutoBahn,praktichno preplicu,ZC1xE_image00429.th.jpg,OlVLh_image00420e.th.jpg

Silazak sa Auto Bahna,bFQKj_image00437.th.jpg

I put "Malih Brela",SQIpa_image00442.th.jpg,Pa na dole ,opet prema moru,a temperature opet vrtoglavo raste sa nekih 16c na 25c,kako smo sve blize moru i Bashkim Vodama,VDi9t_image00441.th.jpg,hp5n3_image00445.th.jpg

I stizemo u Bashke Vode,po prvi put (valjda zbog visoke temperature)se oseca onaj , pravi , miris  A'LA MEDITERANEO,2Wqjr_image00446.th.jpg

o8rB4_image00449i.th.jpg

2rmRs_image00454.th.jpg

Parkirali smo motore na rivi i krenuli da trazimo smeshtaj, ja sam ovog puta preuzeo "odgovornost",prvo udjoh u market , rachunajuci , ako neko zna ko izdaje sobe , onda zna prodavachica u marketu.Medjutim tu dobijem odgovor, da privatnici(p.sobe)nisu josh spremni za izdavanje,ali da ipak pitamo josh negde,jer mozda je neko i pripremio sebe, za izdavanje sobe.

Josh mi reche da ako ne nadjem,odem do tih par hotelcicca na rivi, a ja sam iskreno zazirao od "hotelccica" najvishe strahujuci od cena u "hotelciccu".

Odem do jedne suvenirnice i prijatna starija gospodja, sa josh prijatnijom cerkom,mi reche isto shto i devojka iz marketa i da odem do hotela "PALA(s)C",ajde reko idem do tog hotela "PALA(s)C"jer sam ja chuo PALAC ali opet nekako mi to zvuchashe chudno ,pa reko mozda nisam dobro chuo, mora da je PALAS, ali ne drugari hotel se nalazi u da tako kazem centru BV-da i zo-ve-se P.A.L.A.C.Prelep mali privatni hotel,progutah knedlu udjem unutra, prijatan mladi chovek mi kaze "Izvolite gospodine".Ja se uozbilji(mislim se ajde valjda nece biti preko 70€)"Koliko je dvokrevetna soba" "20€ po noci,sa doruchkom,za 1 osobu" Meni se oteze osmeh od uva do uva ,reko uzimamo o'ma,uhh kakvo olakshanje ali i neverica,kada znam da u Bijelom Polju u CG u polu,hotelu to isto koshta 30€(a o razlici u sobama i etc...necu troshiti rechi)

Uglavnom odem po prijatelja Dzi-ja,i sav vazan mu saopshtim kako sam nam nashao ultra smeshtaj "tu na rivi"

Stigli smo ,ja pitah mladog gospodina ,gde bi mogli da parkiramo motore?,on nam pokazao jednu malu ulicu-pasaz iza hotela,gde odmah vidim jednog DUCCATI-ja,kasnije se ispostavilo da je vlasnik dukca,vlasnik i malih apartmana,koji se nalaze pored nasheg hotela,chovek je bio odushevljen kada je video NS-table,odmah je pomerio svoj auto , a i motor da bi mi mogli nashe "konje,udobno smestiti",i odmah nam je isprichao ,kako on oduvek zeli krenuti na neki dalji put,ali nikako da nadje vremena,najdalje shto je ishao je do Rijeke.

8sSZ7_image00458.th.jpg,pogled iz nashe sobe, u kojoj je naravno bilo sve shto je potrebno za udoban boravak,od klime ,tv-a,malog fridz-a,i komplet higijene.(da nismo poneli ni sapun,ni pastu za zube,ne bi nam ovde trebala),Tako da "rodjaci"ako vas put nanese na Bashke Vode,slobodno odsednite u hotelu PALAC

nece te pogreshiti

Tu smo se odmah otushirali,namirisali,ocheshljali-i krenusmo na "shetnju rivom" divota,ali tek nas je chekalo osecanje prijatnosti,kada smo kretali iz hotela (bilo je posle 10 uveche)ja upitah  mladica koji nam je izdao sobu, "gde bi mogli razmeniti evre?" On mi odgovori,da vishe menjachnice ne rade,ali da nije nikakv problem,da ce nam on koliko nam treba Kuna, a regulisace mo to kada budemo kretali.Moram da priznam da sam se jako lepo osecao zbog te geste,jednostavno,nece ljudi da ti brinesh o bilo chemu ako si njihov gost,to je turizam

Evo josh malo slika(mada nismo neshto puno slikali ,zato shto je vec bila veche a ujutro smo rano krenuli,

ZAebb_image00459.th.jpg,ccopam sladoled(isto divan,kao i sve ostalo u Bashkim Vodama)neko ce mi mozda zameriti shto toliko hvalim BV,ali zaista smo se za tako kratko vreme osecali jakojakojako dobro

ESRKp_image00460.th.jpg,i Dzi ccopa sladoled,TnmKe_image00477.th.jpg

Skulptura u marini tj"Ribarsko Shportskoj luci-Bashke Vode"

Vsslf_image00474.th.jpg,Jahting hiiii,YNkkE_image00475.th.jpg

post-5183-12879076673201_thumb.jpg

post-5183-12879076674304_thumb.jpg

post-5183-12879076675847_thumb.jpg

Uglavnom u Bashkim Vodama smo se lepo naspavali(poshto ,moram priznati da ,barem ja i nisam neshto spavao u shatoru(camp-Sv.Juraj) ,najvishe zbog "JUGA" koji je pocheo pred zoru da duva ili pushe kao ne-normalan)

Dzi mi je izdao naredjenje da ga se ne budi za doruchak ako sam ne ustane,a ja nisam hteo propustiti prvi pristojan(i vishe od pristojnog)doruchak u

u poslednjih 4 dana,Tako da sam lepo klopao, a Dzi je dobio sendvich od doruchka.ž

Spremili smo se i krenuli put Igala,"Danas nema zezanja" rekoh Dzigiju,"Moramo stici do Igala" Bashke Vode-Igalo 300km(+/_ 20)

Zao mi je shto nismo napravili malo vishe fotografija i samih B.Voda a shto nismo fotkali Gazdu Duccati-a i "Tasta" inache beogradjanina,koji nas je zezao ,shto nemamo nikakve "Orlicce" na motorima.0O8za_image00486.th.jpg,Krenusmo

QpIGS_image00490.th.jpg,Mashem grupi bajkera,)ali stvarno)

Dogovor je bio da u Dubrovnik-u moramo stati,i malo se zadrzati,a poshto smo znali da ce mo najverovatnije u dubrovniku i da ruchamo,nismo pravili puno stanki,

7tToq_image00508s.th.jpg,JA

TZ2Dj_image00511f.th.jpg,Dzi

kRQiO_image00507.th.jpg,Dzi

qMuV7_image00531.th.jpg[/uRhgkol_image00530.th.jpg,Dzi

I stigosmo do Dubrovnika,tl0mm_image00537.th.jpg,jOzh4_image00519.th.jpg

post-5183-12879076687549_thumb.jpg

post-5183-12879076688572_thumb.jpg

post-5183-12879076689152_thumb.jpg

post-5183-1287907668954_thumb.jpg

Sstigli smo do Dubrovnika, moram priznasti da su pochele da mi naviru slike iz detinjstva i onog bezbriznog vremena,kada smo putovali po "bratskim"

republikama i osecali se kao kod kuce ili vam u svojoj domovini,priznajem da sam ja "JugoNostalgichar" ali u smislu da me je ona drzava i vaspitavala i inspirisala da jednog dana moram na 2 tochka da je prodjem, e sada shto se to desilo tek 20 god. posle nestanka iste ja nisam kriv.Stariji bajkeri to razumeju a mladji ne treba ni da se trude,(ne zato shto je to neshto nerazumljivo,vec zato shto se to moralo ziveti da bi se moglo razumeti).

No,stigli,parkirali smo motore tik do ulaza u stari grad,mrW0y_image00547.th.jpg,4EtN2_image00546.th.jpg,Torbe smo ostavili na motorima a Dzi je vezao kacige za tochak!!! nashta sam mu rekao da je "meljov" ali to je Dzigijev nachin,krenuli smo u shetnju starim gradom,wPrWM_image00549.th.jpg

Q4gS0_image00551.th.jpg

KMGo8_image00554.th.jpg,dubrovachki EXIT

zzwvQ_image00560.th.jpg,uI04c_image00563.th.jpg,zIABa_image00553.th.jpg,u restoranu sa drvenim klupama(na samom STRADUN-u)smo ruchali,ANmle_image00539.th.jpg,ih Krstarenje!!

Ulica Boshkoviceva(jpg...)to mi je inache prezime,pa je dzigi slikao u fazonu"Stari vidi imash svoju ulicu"

A poslednja slika govori vishe od hiljadu rechi,ja nemam comentar ali mislim da je poshteno staviti je,pa ko kako shvati i tumachi.

post-5183-12879077200063_thumb.jpg

post-5183-12879077201591_thumb.jpg

post-5183-12879077202142_thumb.jpg

post-5183-12879077203309_thumb.jpg

post-5183-12879077204704_thumb.jpg

Uglavnom posle klope,smo polako (puf,pant)se popeli stepenicama do nashih "Konja" ne bi li krenuli i pre mraka stigli na nashe sledece odredishte Igalo

Prelazak preko granice i ulaz u Crnu Goru je doneo sa sobom dvojako osecanje,sa jedne strane smo bili srecni shto polako ostvarujemo sve "zadateplanove" i shto ulazimu u drzavu u kojoj (nemogu jednu loshu rech da kazem,ali je to valjda na onom podsvesnom nivou,ipak se oslobadjamo onog pritiska,"shta ako naletimo na neku budalu,koja ce pocheti da te zaj..bava,i da ti za rodjene pare pokvari zezanje)tog pritiska nema,barem ja,mada smo posle chulli od Danila podgorichana,da panduri vole da zaj..bavaju kada vide "Srbijanske"tablice,ali to nam se nije desilo,niti sam opet kazem ja uopshte razmishljao o tome,to je "jedna strana novcica" a druga strana je shto kako naidjete na tablu "Dovidjenja,sretan put,Hrvatska"tako nailazite na "ekoloshko zagadjenje"od zardjalih kamiona i automobila shto odmah pored puta,shto bachenih niz put u "ekoloshkoj drzavi" a i o kvalitetu samog druma...bolje da ne lajem.Ali zato smo naishli na ljubazne policajce na prelazu i bez ikakvog zadrzavanja i pod pitanja osim"jel iz Umaga dolazite" nije bilo nikakvih dodatnih Stupidarija(ovo pricham ,jer pretpostavljate ,posle svih prelazaka granicnih linija,gde se to moralo desiti..o tome ce biti kasnije)Uglavnom ushli smo u CG,pa smo odmah napravili stanku(ja nikada do sada nisam sa te strane ulazio u CG,pa nisam znao da je Igalo ,praktichno tu ..posle 5 km)mislim,znao sam da nije daleko ali sam mislio da imamo josh pola sata voznje,a morali smo da stanemo jer je Dzi pocheo da oseca kako mu se nameshta "Kuglof" pa je mislio da ne bi bilo zgoreg to proveriti jednom "psiholoshkom stankom od 5min"

Kako se nishta nije desilo(nije bilo komunikacije) nastavismo,josh me dzi pita"stari koliko mi sada imamo do tog igala",a ja sav vazan "tu smo stari,nije daleko,ali nema vishe stajanja dok ne stignemo,"mi dali gas ,kada eto nas u Igalu.Poshto je ovog puta na Dzgiju bio red da nadje smeshtaj parkirali smo motore,tachno u "centru" igala,a onje poshao da nam nadje sobu,Eto njega posle 10 min,sada on sav vazan,"Stari nashao sam nam apartman sa pogledom na more"odlichno "k'olko je'" "35€,za noc" "odlichno stari vodi".Stizemo ispred marketa malo uz brdo od "centra"

iznad marketa su aprtmani,koje drzi vlasnica marketa(zato sam ja i u Bashkim V ushao prvo u market da pitam za sobe)

Pristojan apartmancic,stvarno sa prelepim pogledom na more(koliko lepo ce mo videti tek sutra kada osvane prelep sunchan dan,tada smo u istom momentu odluchili da u Igalu ostanemo 2 dana)Dzi reche,da se malo vec smorio od svako-jutarnjeg pakovanja,a bogami i ja.A sada malo slika

ZPvVU_image00583.th.jpg,Parkrani "konji" ispod  apartmana i ispred marketa,kada smo se smestili,odluchih da Dziju pokazem Kamenare-Lepetane, tj.mesto prelaska trajekta.,Dz na "rampi" trajekta, UAufQ_image00589.th.jpg,JWvcp_image00593.th.jpg,"Konji", WbNC8_image00594.th.jpg,"A'jmo na sovu"

nzxni_image00608.th.jpg,Prelepi sunchan dan,sa josh lepshim pogledom na'more,P95O3_image00607.th.jpg,Dzi nam pravi "ugodjaj"

A66BB_image00610.th.jpg,Izlezavus na suncu,sa pogledom na morkana.

post-5183-12879077206491_thumb.jpg

post-5183-1287907720863_thumb.jpg

post-5183-12879077209682_thumb.jpg

post-5183-12879077210672_thumb.jpg

post-5183-12879077211582_thumb.jpg

Pa TATATATIRCI,josh malo ...je ostalo...to ce te dobiti sutra,ako neko ima nekih pitanja(konkretnih,ja namerno nisam hteo da stavljam suvoparne podatke,tipa,koliko koshta litar goriva u Bihacu a koliko u Senju..etc,ako to nekog zanima,na kraju cu staviti shta i gde(vazno za bajkere)i koliko koshta)ali verujte da je to kada se vec odluchite na put i krenete manje vazno,jer benzin morate da sipate(koliko koshto da koshto,i u zavisnosti od imajucih sredstava se odlucuje gde ce te spavati i shta ce te jesti,ali ponavljam ako nekog to jaaako interesuje,dobice orijntaciju u smislu koliko koshtaju ,ponavljam neophodne stvari)...chujemo,vidimo do sutra ;D

Evo josh 2 sliccice

post-5183-12879077213101_thumb.jpg

post-5183-12879077213885_thumb.jpg

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Trebali ste da idete do Kotora obilaznim putem, a ne trajektom.

To mi je uvek gušt kad idem tuda, pa posle toga na Lovćen ...

Sale ašta ti znači " kuglof " ?    Kakilo se Džigiju il šta ?

Sve u svemu najbitnije da ste se lepo proveli.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

haha upravo to......

Nego ovo za Kotor si u pravu i ja sam hteo tako ali jbg. tako je ispalo......

Nego  TOUCUTTER zaboravi da kaze da smo u Metkovicu nesto pre Dubrovnika imali susret za organima vlasti ( murijom ) i to " kolega " na motociklu i to novom i ogromnom BMW........hmmmmm gospodo obojica obilazite na punoj liniji.....za to je predbidjena kazna 2000 kuna ( 300 E ) i oduzimanje..blablabla...................

Gospodine mi smo kolega i vozimo vec 2000km nije u redu, znamo da ste u pravu ali jbg...??????

U tom trenutku njemu zvoni mob, i on prica kako je 3 sata padala kisa i da je pokisao......ja slusam i smeskam se i mislim e moj prijatelju mi vozimo 2000 i nismo ni jednom pokisli sem manje kisice ali koja nam nije ni jednog momenta nije obustavila voznju......

I zavrsi on razgovor i klasicno  pandursko pitanje...sta da radim sa vama????? ja mu kazem da nemamo bas para koje vadimo sa iste gomile ali smo spremni na demokratski dogovor ( cast )

I kaze on aj dobro dajte 300 kuna to vam je najmanja kazna u HR. I platimo mi 300kuna ( 40 koji evric ) jednu kaznu i pozeleo nam srecan put.....i mi gassss za Dubrovnik......

Naravno pandur nije uzeo pare u svoj dzep vec nam je uredno ispisao kaznu.....

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: suzuki v strom 1000

kamp u kojem ste bili zove se "RAČA" a ja imam vikendicu 4 km dalje pa sljedeći put kada budete tuda prolazili a ja budem tamo pozivam na piće a naći će se nešto i za pojest

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

I kaze on aj dobro dajte 300 kuna to vam je najmanja kazna u HR. I platimo mi 300kuna ( 40 koji evric ) jednu kaznu i pozeleo nam srecan put.....i mi gassss za Dubrovnik......

kod nas policija gubi posao bez prava žalbe ako mulja za svoj racun i to što je vama napravio tj. oprostio nama nebi sigurno. kod nas su kazne puno vece i rigoroznije. mi smo se lani naplacali kazni i kazni u Crnoj Gori . uglavnom smo bili krivi i svaki puta smo se nagodili. pozdrav i cestitke na putopisu.

Trebali ste da idete do Kotora obilaznim putem, a ne trajektom.

To mi je uvek gušt kad idem tuda, pa posle toga na Lovćen ...

Sve u svemu najbitnije da ste se lepo proveli.

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaha kaki'lo se Dzi-ju,nego druze chujem ja od Dzi -ja das'ti zvao u petak 07.05,da me pitash hocu li da idem za Umag(ja bash bio u "Konzum-u"kod recepcije)i da je bilo malo zbunjivanja,otkud se Strashni javlja na moj telefon,pa bre Johane,mogao si malo ranije da se javish,

put za Umag se Planira ipak malchice ranije,mislim ja sada stvarno,sledeci put,mogu da krenem i na "Blef" a Dzi ti je rekao da dojdesh!

Kotorskim putem nismo ishli iz dva razloga,kisha nam se "guzila"josh u igalu,a svi crnogorci znaju kako je taj put po kishi klizav,a i kasno smo krenuli iz istog i znali smo da najverovatnije nema spavanja pre Zlatibora+trebali smo u Podgorici da se nadjemo sa Dzi-jevim prijateljem Danilom,i tu nam je josh 1 chuku vremena otishlo,sve u svemu nismo imali 2 sata vishka(dapache)za put kroz zaliv(mozda po kishi)a ja sam ga preshao jedno ciklion puta,znam da se Dzigiju ishlo ,ali ponavljam trebali smo pre mraka da stignemo do Zlatibora,e sada shto je ispalo da smo spavali kod mojih "R'odja u jednom selu pored Kolashina to je vec vishe sluchajnost nego shto je bio plan"Pozdrav Johane

kod nas policija gubi posao bez prava žalbe ako mulja za svoj racun i to što je vama napravio tj. oprostio nama nebi sigurno. kod nas su kazne puno vece i rigoroznije. mi smo se lani naplacali kazni i kazni u Crnoj Gori . uglavnom smo bili krivi i svaki puta smo se nagodili. pozdrav i cestitke na putopisu.

Nisam hteo da pricham o zaustavljanju od strane organa policije,jer smo bili krivi,a drugo to bi mozda neko shvatio kao neku negativnu situaciju,a ponavljam,chovek nas je kaznio naj manjom kaznom,a josh je ,kao shto je dzi rekao,dobio bash tada poziv od svog nadredjenog,koji ga tachno pitao shta je od kazni do sada odradio(to je bar svuda isto,svi oni rade na normu)tako da smo po meni dodatno dobro proshli,e sada shto nismo pazili pa obilazili na punoj to nam niko nije kriv,to shto si rekao za Crnogorske pandure nam je rekao i Danilo iz podgorice,ali eto imali smo srece da nas nisu oni zaustavljali,jer bih se ja sa njima svadjao ,znajuci koliko su korumpirani...ovako je bolje

Pozdrav josh jednom

kamp u kojem ste bili zove se "RAČA" a ja imam vikendicu 4 km dalje pa sljedeći put kada budete tuda prolazili a ja budem tamo pozivam na piće a naći će se nešto i za pojest

Hvala na pozivu,sledeci put kada se nadjemo u tom kraju,eto nas,br.2,zahvaljujem se na imenu campa,jer nas dvojca Morona stvarno nismo obratili paznju ,a toliko nam je bilo lepo da smo skroz zaboravili da pitamo za ime

Pozdrav josh jednom ;)

Nastavljamo(josh malo,pa kraj shmrrc :'( )Kao shto sam napisao u "citau" Johanu,pa eto to je uvod u nastavak,ali ponovicu,

u chetvrtak 13.05 Sa vec primetnom nelagodom(zbog saznanja da se polako blizi kraj nashega putovanja,a bash smo bili konstatovali,kako bi ovako mogli do kraja leta,samo da imamo dovoljno para)se pakujemo i krecemo iz Igala,BOzEh_image00652.th.jpg,vidish Johane kako je sivo jutro

Krenuli smo tik posle 12,tako da put kroz zaliv(meni)nije bio bash jako primamljiv(dzi evo sory,josh jednom)1 zbog moguce kishe (u tom sluchaju bi putovali 2 sata) a 2 shto smo imali josh skoro 700km do kuce,pa rek'o dzi ju "Stari ajm'o trajektom" da se nebi zahebali,pa stigli u Podgoricu u 6pm

Dzigi pristade,maj mesec na trajektu nema guzve,jer vec idu po letnjem rasporedu(t.j vrlo chesto svakih 15min)a nema josh turista,WHDid_image00653.th.jpg,1qXAW_image00659.th.jpg,BOzEh_image00652.th.jpg

fz5jX_image00657.th.jpg

Krenuli smo put podgorice,...e moram da idem nastavicu,ali nema shta mnogo josh ..vidimo se

Evo drugari ,nastavljam,ishli smo prema podgorici kada smo na putu za cetinje stali da "odgore "slika mo Sv.Stefan i Budvu,kada odjednom iznad nashih glava 4 paraglajdera,predivan prizor,samo shto ja izgleda nemogu da nadjem te fotografije,uglavnom u podgorici smo stali da se vidimo sa danilom(Dzi jevim poznanikom)i da napravimo malu pauzu,(a i te su mi se negde zagubile,ali ih ima dve tri i nisu neshto narochito) Ulazak u

"Kanjon Morache"brrrrrrrrrrrrrrrr,LAtmP_image00815v.th.jpg,shalim se ja josh od malena prolazim kroz isti i nikada mi nije bio posebno strashan,Uglavnom proshli smo i njega aP14V_image00818.th.jpg

krenuli uz "Crkvine" i kada smo se popeli  meni zazvoni telefon,javljami se moj otac koji je tu u rodnom selu njegovog oca"trebaljevo" na 10 km od Kolashina u pravcu srbije,pita me ocemo da svratimo i kaze da mozemo i da spavamo,pomislih taman fino i ovako je vec pola 7,do Zlatibora ne bi stigli pre 9 a malo smo bili vec i gladni i umorni,Kada smo stigli Dzigi je pozeleo jednu OffRoad voznju na koju je morao ici sam,pa evo par fotki

Dnop9_image00801.th.jpg

AA8qG_image00803.th.jpg,penjao se na ovu kamenchinu,72Khd_image00808.th.jpg,yi73n_image00806.th.jpg,a put mu pokazao chicha na petnaji ,zhyDl_image00802.th.jpg,koji kada su se spushtali je rekao Dziju "čako je tebi sinko ti imash kochnice :o, :-* :'( :P ;D,yi73n_image00806.th.jpg,WC2wk_image00798.th.jpg

DKVHk_image00805.th.jpg

Uglavnom tu smo prespavali i krenuli put SRBIJE(majke),3A5Y6_image00812m.th.jpg

Uglavnom stigli smo na granicu,cjYrF_image00820.th.jpg,gde mi je nash pandur uzeo 50€ iz pasosha ,misleci valjda da mu dajem mito,za koji k..ac mito,shto kaze Dzi,ajde da smo sedeli u kolima natrpani kao turci,pa da misli da mu dajem mito,nije bre,nego sam tek posle shvatio zashto mi je postavio gomilu nekih stupidnih pitanja,zato shto je ispipavao da li ja znam da su mi tu evri pa mu stvarno nudim mito za ko zna shta(mozda u tashnama nosimo 20kg heroina)ili neznam,tj zaboravio da sam tu stavi pare,kada se uverio da je ovo drugo,otishao je u kucicu sa pasoshem u rukama(josh se ja mislim,Shta sada koji moj...medjutim eto njega za 10 sec,sa sve osmehom i sretan put)rachunam i ja bih se osmehivao da sam orobio na najgori moguci nachin nekog za 50€,shta da su nam to bile jedine pare,boli njega kara,kako bi stigli do kuce i za to ga zabole,samo kada se smrad okajmachio,uhh kako sam popizdio kada sam na zlatiboru otkrio shta se desilo,ali shto kaze moj brat,"koji si ti kreten,pa drzish pare u pasoshu????

a'l ajde,ali zashto je on morao da ih uzme,u NS-u mi se hiljadu puta desilo da dam panduru dokumenta,a on mi kaze Gdine imate ovde neki novac,zato shto imam obichaj kada imam neku uslovno krupniju novchanicu(nama je sada i 50€ krupna novchanica)da je stavim u dozvolu ali mi nikada pandur u NS-u nije uzeo pare ili pomislio da mu nudim mito,ali ovaj skot na granici je naravno uzeo to bez razmishljanja,a da sam i odmah otkrio,kao da bi se neshto promenili,samo bi sebi navukli bedu na vrat da sam se vratio i rekao "uzeli ste mi pare iz pasosha"

No idemo dalje,tatatatirci nema vishe shta puno i vazno da se kaze ostalo ce biti samo fotografije ,bilo nam je do aja,sledece godine,ce mo ako bog da (hehehe bog!!!) zdravlja i para ici na veliku "turneju" evropskoga tipa,pa ako bude zainteresiranih javi te se Dziju the Teribll-u a on ce oceniti podobnost slede fotke do misheluka pozzzz

Evo josh fotografija,sinoc nisam vishe mogao da upload-ujem,zasto nemam pojmam,valjda ce sada moci,a ako ne onda je to kraj,vidimo se sledecom prilikom

post-5183-12879077717755_thumb.jpg

post-5183-12879077719986_thumb.jpg

post-5183-12879077721464_thumb.jpg

post-5183-12879077722146_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Suzuki Intruder VS 800

Bravo momci iako mi je u petak na druženju kod NS Riders-a Djigi ispričao skoro sve sad je upotpunjeno sa slikama dočarano skroz ovo vaše putovanje još jednom bravo.

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Honda CX 500C

Svidja mi se putopis,slike...

Ali brate 50 jura  :D :D

Sto ga nisi izblefirao trazio nazad,nemogu da prestanem da se smejem.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Pazi ja nisam mogao da verujem Toucutter mu je dao pasos a ovaj pandurski prevarant ulazi u kucicu ( valjda da uzme lovu da ga ne vide ) i ja jos kontam sta ovaj ide u kucicu kad ni na jednoj granici nismo imali niti vece cekanje a ni zadrzavanje.......i vraca se on i vraca mu pasos. Kad sam ja dosao na raed ja mu pokazao pasos i gasss....

Tek na Zlatiboru je Toucutter ukapiro da mu fali 50E, ja sam mu reko da se ne nervira i da je pandur bednik, malo smo ga prljuvali ali ja se oko nicega ne nerviram da ne bi naskodio mom zdravlju i mozgu hehehehhe...

Sreca je da sam ja imao jos 50 zadnjih u dzepu pa smo se dovukli do kuce....postavlje se pitanje sta bi se desilo da nam je to bila zadnja lova???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja