mickomm 0 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. Imam problem sa Ler davacem, nekad radi nekad neradi... Iako je motor na leru on nece da mi upali lampicu i tad ne mogu da verglam i upalim motor.. Negdje gubi kontakt jer kad dohvatim safcigerrom zicu koja ide iz mjenjaca i spojim je negdje na masu odmah dobije kontakt, al pucketa struja! Mislio sam da odvrnem taj davac u koji ulazi zica da ga ocistim ili slicno ali neznam dali se to tako radi! Mali saraf na koji je zica pricvrscena se uvrce u veliki (kljuc 18 il tako nesto nisam bas provjerio), da li se on odvrne i cisti ili nesto tako i jeli to preporucljivo? I da li on treba da mu da masu ili je problem negdje drugo? ??? Hvala ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan U suštini tu se nema šta čistiti, pošto se sam prekidač nalazi u ulju (menjaču), tako da je čist i podmazan. Tu je vjerovatno stradao sam mehanizam i kontakti do kojih ne možeš doči bez da razvališ sam prekidač... Tako da spremaj lovu za novi :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan E znaci gotov je ocisticu i pritegnuti dobro opet, pa dok ide ide... Posle cu samo spojiti masu da bude stalno dok nenadjem negdje taj novi prekidac jbg... Samo moram vise paziti dali je na leru i to je to... STO CE BITI BICE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...