Jump to content

Moto Zajednica

Mozda neko ima sl. iskustvo (TDM 850)?

Recommended Posts

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: XJR 1300

jok , skoro sam ga malo przio po putu i nije se osecalo, e sad opet pocelo, ali nije to nesto preterano nego me nervira

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

nedavno sam pricao sa nekim likom iz turske preko adv rider foruma. i on mi kazem , crkao mu lezaj na radilici jer mu je motor imao neopisive vibracije i niko nije znao sta je uzrok , on ga tako terao dok se nije desio fatalni kvar lezaja, i poslao mi slike kad je rastavio masinu, taj debalans teg se pomerio , zasto to nezna ali teg je bio uzrocnik vibracije, znaci ne vozi motor vise, daok ne provjeris teg za balans radilice, mozda je  neka kajla pukla pa se on pomjerio. uglavnom pitaj pitaj majstore, da ti objasne.. a mogu te povezati sa ovim likom iz turske, pa da popricas sa njim ako hoces..

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: XJR 1300
  Citiraj

nedavno sam pricao sa nekim likom iz turske preko adv rider foruma. i on mi kazem , crkao mu lezaj na radilici jer mu je motor imao neopisive vibracije i niko nije znao sta je uzrok , on ga tako terao dok se nije desio fatalni kvar lezaja, i poslao mi slike kad je rastavio masinu, taj debalans teg se pomerio , zasto to nezna ali teg je bio uzrocnik vibracije, znaci ne vozi motor vise, daok ne provjeris teg za balans radilice, mozda je  neka kajla pukla pa se on pomjerio. uglavnom pitaj pitaj majstore, da ti objasne.. a mogu te povezati sa ovim likom iz turske, pa da popricas sa njim ako hoces..

proverili smo i zupcenje i balans teg i sve ok. Pedjoh sa njim 5000km i sve je isto . fala na savetu

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja