Mik 73 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Alvirovici voze tudje i nezaradjeno! (Cak i nezasluzeno!) To se moze nekoj privilegovanoj sorti, pa to do suda ne moze da dodje. Nego to sve lepo na forume za automobile, jer tu silovanu robu ce neko ovde da kupi (tj. da mu zapadne) i debelo plati, pa onda na autoforume: - Alvirovici su razradili Vas VW na autoputu "do daske" - Alvirovici su razradili Vas BMW na autoputu "do daske" - Alvirovici su razradili Vas MB na autoputu "do daske" - Alvirovici su razradili Vas Honda na autoputu "do daske" - Alvirovici su razradili Vas Toyota na autoputu "do daske" itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 13, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Читам дуго тему и стварно не верујем, из дана у дан ( из броја у број) нас трује, е нека су га усликали и снимили шта ради.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom69 3 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem da kazem normalnim (narodnim) jezik sta mislim... :-X :-X :-X :-X :-X Ali moze ovako, klasican primer (i dokaz) o dusebriznicima, dvojnoj moralnosti i vrhunskom licemerstvu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Jun 13, 2010 Enduraš, 6397 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Njemu je posao da baljezga o bezbednosti u saobracaju, bas kao sto je i policajcu da naplati kaznu za brzu voznju. A u privatnom zivotu i Alvirovici i policajci redovno prekoracuju brzinu, jer sam siguran da ne postoji covek koji to ne radi, posto su ogranicenja uglavnom nebulozna. Narocito na autoputu u novom i dobrom autu (keceve i jugice ne racunamo). Meni je prekoracenje od 20 km/h taman za voznju na svim putevima, sem u gradu, tu ga stvarno postujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da nazalost ovaj dokaz tesko da ce da prodje na sudu jer nije snimljen bezbednosnom kamerom za sta postoje nova pravila u ZKP doduse kako nema stete ili povreda, radi se o prekrsaju a ne krivici, a za prekrsaj ne znam ali verovatno shodno pravilo vazi, a brzina je nakon prolaska Alvirovica bila 170 i auto iz koga je snimano je vozio brze od njihovog bar za 20 kmh, osim ako nije naknadno izravnao kad ih je prosao. No steta sto nije uspela da se poveze prica nekako sa nasom temom..... :-[ Ali nije lose za pocetak;) Mozda sad jedan debeli email sa 1000 potpisa o tome da skrene paznju vozacima automobila na vozace dvotockasha ili ce biti pusteni snimci o tome kako vozi fergussona 200kmh u suprotnom pravcu ;D.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko se igra s vatrom, pre ili kasnije ce se opeci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jun 13, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Ko se igra s vatrom, pre ili kasnije ce se opeci Мислиш к'о другом јаму копа, сам у њу упада? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Jun 13, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja mislim da je to sve montaža! Gde bi čika Alvirko to radio?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se igra s vatrom, pre ili kasnije ce se opeci Мислиш к'о другом јаму копа, сам у њу упада? Ne, sto je rekao Vuk Draskovic nekada davno: Ko sa djavolom tikve sadi, sam u nju pada... ;D ;D ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Jun 14, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Da ne citiram, ne mislim na konkretan snimak već mislim na njihova bespravna i tendenciozna komentarisanja prema nama, da se za to pravno pogone. A ovaj snimak treba dati tužiocu koji po službenoj dužnosti bi morao da reaguje a sud će utvrditi verodostojnost činjenica. Ne treba očekiivati da će ići na giljiotinu al čisto da dobiju packe da se ne mogu tako ponašati. Ako bi se provlačili po Sudu, bez obzira što ne bi dobili sankciju, nije isto ko što sad čine bez da ih iko čačne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Jun 14, 2010 Enduraš, 6397 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na osnovu cega da reaguje kad ni u jednom trenutku vozilo iz kog je snimano nije islo istom brzinom sa snimanim vozilima. Cak i da su isli istom brzinom snimak km sata nije nikakav dokaz i ne verujem da se priznaje kao validno i atestirano sredstvo za merenje brzine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Jun 14, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma čisto ih treba ubaciti u frku i cimanja bez obzira na ishod. Da im se stavi do znanja da nisu Bogom dani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne citiram, ne mislim na konkretan snimak već mislim na njihova bespravna i tendenciozna komentarisanja prema nama, da se za to pravno pogone. A ovaj snimak treba dati tužiocu koji po službenoj dužnosti bi morao da reaguje a sud će utvrditi verodostojnost činjenica. Ne treba očekiivati da će ići na giljiotinu al čisto da dobiju packe da se ne mogu tako ponašati. Ako bi se provlačili po Sudu, bez obzira što ne bi dobili sankciju, nije isto ko što sad čine bez da ih iko čačne. Nema krivicne odgovornosti u prekoracenju brzine tako da nije posao za tuzioca vec za prekrsajne organe i policiju A on ima vise nego argumenata nas da jurca za prekoracenje da hoce jer ni jedan bajker u beogradu ne vozi ispod 50 kmh... Fatajte ga preko pune il pijanog, to je vec nesto, il kako divljaju po naseljenom mestu umesto hajke i lova na vestice ;D I opet da ponovim, zakon propisuje koje se vrste video snimka mogu koristiti kao dokaznio sredstvo , a ovo nije jedno od njih. Zakon je vrlo jasan i precizan upravo da ne bi svako svakog drkao! Mislim, to mi je posao, ne mislim da solim pamet, samo konstruktivno razgovaramo Sa pravom nema zezanja, sve je vrlo tight! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Jun 14, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli. Nije poenta ni u kakvoj presudi već samo da se podnošenjem bilo kakve prijave ubaci u frku, samo pokretanje dovoljno. Drugo, njegova pisanja u kojima se izriču bespravni sudovi o nama su opet razlog za podnošenje prijave. Sam pravni pritisak je moguć bez obzira na ishod po odluci tužitelja ili sudije. Valjda će se onda bar malko porazmisliti dal će nas ovako drsko etiketirati a što je možda i bitnije, možda neće toliko besomučno vozati po i jednom putu ili okretati polukružno preko pune ko što ga neki videše. Znaće da su mu paparaci iza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta god smislite , radite naravno;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ma treba da se organizuje protesna voznja i zahtevamo javno spaljivanje za Alvirovica ;D oba! Cuo sam da te protesne voznje pomazu. Kao ona za registraciju. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta god smislite , radite naravno;) Samo ti daj ideje, odma` idemo na javnu egzekuciju... ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 15, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trebali da odradimo akciju sa mail-ovima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa nema vise snimka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Bas cudno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...lepi Bane... ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan da nije i medju nama neki alvirović ??? ??? ??? ??? pa je skinuo snimak ili je nekom zaprećeno ??? ??? ??? ??? dajte snimak ;D ;D ;D ;D uuuuaaaaaaaaaaaaaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Jun 15, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dajte snimak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da treba da napravimo lutku alvirovica i javno ga spalimo ispred skupstine ;D Salim se naravno, ali treba organizovati neku protestnu voznju...cisto da pokazemo da smo i mi tu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jun 16, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Te protesne voznje ne sluze nicemu! Cista glupost, evo bas sam juce registrovao motor i nisam nesto primetio da se smanjila od one poslednje protesne voznje. Jedini efekat je sto se smeta ljudima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...