fenix 0 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Menjam malo koriscen tv marke Bang&Olufsen za jaci skuter, moze i moja doplata. Tv ima u sebi fabricki DVD citac i rezac, stalak na kome se okrece na daljinskom, daljinski ( pisem sta sve imam za njega zato sto se za ovu marku kupuje sve posebno - samo je daljinski od 250 pa do 600 eura) i u odlicnom je stanju. U pitanju je model Beocentar 1 koji u radnji kosta oko 2500 eura model bez dvd-ja, a ukoliko poseduje i dvd cena je preko 3000 - ja svoj cenim oko 1500. Moze zamena za Burgmana, Beverly-a ili drugo... Kontakt tel: 064/52-767-99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za ATV... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...