Ernesto 10 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 120,200 sada nije vise ni bitno - bilo je previse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 3, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 120' date='200 sada nije vise ni bitno - bilo je previse![/quote'] UPRAVO!!! prošle godine je jedan naš drugar(Miša-ZXR) udario sa 70km/h, IMAO kacigu, pa je jedva živ pretek'o... Žalosno je što ja i juèe i prekjuèe I DALJE vidim dvocifren broj ljudi, samo kod mene u blokovima, na R1 BEZ KACIGE!!! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 3, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan . Žalosno je što ja i juèe i prekjuèe I DALJE vidim dvocifren broj ljudi' date=' samo kod mene u blokovima, na R1 BEZ KACIGE!!! :?[/quote'] Ja u nedelju ogladnim i sednem u mek na Terazijama (nisam usao u taj "ugostiteljski" objekat, valjda od prve godine faxa, pa me nesto uhvatila nostalgija). Usere me mesto u basti (bili tu i Smajser, Andrej, Gaga sa zenom....). Motori prolaze kroz Marsala Tita....za onih sat i po koliko smo bili, proslo sigurno 200 motora - vozaca sa kacigom....pa jedno 4. Suvozaca/ica sa kacigom....0 Dao bih 5 godina zivota kada bi se kod nas konfiskovali motori za voznju bez kaciga...evo majke mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano April 3, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dao bih 5 godina zivota kada bi se kod nas konfiskovali motori za voznju bez kaciga...evo majke mi. Ma samo oprema i kaciga mogu da nas spasu svojih i tudjih gresaka! strasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 3, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci...I jel' decko preziveo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 3, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci... tuga Ima li kakvih vesti o momku, sta se desava sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Decko je poginu na licu mesta danas mu je bila sahrana ili je dovezen iz BG-a neznam tacno iz Aleksandrovca je prpadnik SAJ-a. Strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan RIP... Inace, slucajno sam stupio u kontakt sa likom koji se nalazio u kolima 50m iza kada se to dogodilo... jos ne moze da dodje sebi od onoga sto je video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Nadao sam se da ce se izvuci... Nek mu je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ovakva vest je samo da zacutim....ostajem bez teksta...neznam zasto mi je uvek vise zao kad cujem da je neki bajker poginuo nego recimo neko drugi... :-k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...