lt; MILY gt; 0 Napisano April 2, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Juce to jest 01.04 u popodnevnim casovima na Novom Beogradu,tacnije u mom kraju Bezaniskoj Kosi dogodila se stravicna nesreca. Decko koga sam znao iz vidjenja vozeci plavo belu yamahu R1,obilazeci autobus koji se nalazio tik ispred raskrsnice nalece na skodu koja nepostujuci znak STOP prelazi preko raskrsnice ! Udarac je bio direktan,nema ni traga od kocenja,motor rasparcan a o decku da ne pricam...pola glave mu je ostalo na asvaltu,prizor uzasan... Kacigu nije imao na glavi,drzao ju je na laktu ! Motor je pozajmio da se malo vozi od svog najboljeg druga.Danas sam pricao sa vlasnikom motora,decko ne zna sta da kaze,van sebe je...( rekao mi je,kako da mu ne dam,najbolji mi je drug,sad sam izgubio i motor i druga ) za vozaca je rekao da je u veoma kriticnom stanju i da su sanse da prezivi nikakve,samo se ceka kada ce da proglase smrt,na aparatima je,organi mu otkazuju,radi mu samo srce i jedva pluca. Inace 23 godine star, ziveo je i radio u Beogradu kao pripadnik jedinica SAJ,rodom iz krusevackog kraja. Strasnooo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 2, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Strashno ! :cry: Saucheshtje porodici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au... najezio sam se... Koliko sam shvatio usao je u raskrsnicu poprilicnom brzinom, a da pritom (od autobusa) nije imao preglednost? Dajte ljudi pamet u glavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ........... vozeci plavo belu yamahu R1.......... Kacigu nije imao na glavi' date='drzao ju je na laktu[/quote'] Say no more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 2, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, iskrenno mi je zao kad god neko nastrada. Drugo, procitajte PAZLJIVO ovo: Kacigu nije imao na glavi,drzao ju je na laktu ! Motor je pozajmio da se malo vozi Da li je potreban komentar? Ponavljam, zao mi je sto je momak nastradao, ali cinjenice govore da je to bila "an accident just waiting to happen" - zloglasni R1 koji po meni NIJE za upotrebu van staze, voznja bez kacige, voznja tudjeg motora sto znaci da vozac verovatno nije bio naviknut na komande itd itd. Strasno. Ljudi pamet u glavu, ne radite ono sto je karta za onaj svet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lt; MILY gt; 0 Napisano April 2, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Brzinu nije mogao da razvije vecu od 100-120 na tom delu jer je predhodno stajao na semaforu koji je udaljen oko 100 metara od mesta nezgode a izmedju je takodje i autobuska stanica. Da je R1 ozloglasen to stoji ! Ja sam imao kao sto se vidi na avataru do skoro takav,mogu da kazem jedino opasan motor i treba ga se paziti. Drugo,ovo je samo jedan od slucaja kako ne treba davati nikome motor pa cak i najboljem prijatelju jer mozes izgubiti i jedno i drugo. Ja sam uvek davao,ne svakom ali odredjenim ljudima..posle ovoga tesko kome pa makar se zaratili kao sto sam imao bas problem sa svojim najboljim drugom jer nisam upravo zbog ovakvih stvari hteo da mu dam a on pritom nema iskustvo. Trece,kacigu obavezno nositi na glavi ! I sam sam koliko puta nosio je na laktu jer mi smeta na glavi,nemam dovoljnu vidljivost,steze me,znojim se... u sustini sam pravio sebi izgovor,nisam nikada divljao u gradu...ali eto sekunda nepaznje i .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno!! Samo nisam razumeo, ko je u bolnici, vozac automobila ili motora? Koliko sam razumeo vozac motora je na mestu poginuo, ili ostao bez pola glave a preziveo samo prividno??? Uzas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lt; MILY gt; 0 Napisano April 2, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Vozac motora je u bolnici ! Radi mu samo srce i polovicno pluca,svi ostali organi nisu u funkciji.. Jos nisam saznao da li je skinut sa aparata jer cekaju negovu porodicu da stignu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano April 2, 2007 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 2, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Tuga tuga al pamet u glavu da je stavijo kacigz bilo bi drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uzas i strahota, naslikao sam se takvih scena, pa mogu da zamislim na sta je to licilo... Ponavljam, ljudi, nek voznja motora bude uzivanje, ne tragedija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gool 9 Napisano April 2, 2007 U prolazu, 10 postova Motocikl: cbr600rr Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno strasno .. imam slike te rabijene yamahe, slikana danas na praking servisu na novom beogradu. Ako hocete okacicu ih .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, ne mogu uopste da shvatim takve postupke. I posle ti neko trazi da mu das motor da proba, ma dam qrac, da ga posle nosim na dusi ceo zivot. To je isto kao da ti trazi oruzje da ide da puca malo. Uzas, uzas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Juce to jest 01.04 u popodnevnim casovima na Novom Beogradu' date='tacnije u mom kraju Bezaniskoj Kosi dogodila se stravicna nesreca. Decko koga sam znao iz vidjenja vozeci plavo belu yamahu R1,obilazeci autobus koji se nalazio tik ispred raskrsnice nalece na skodu koja nepostujuci znak STOP prelazi preko raskrsnice ! Udarac je bio direktan,nema ni traga od kocenja,motor rasparcan a o decku da ne pricam...pola glave mu je ostalo na asvaltu,prizor uzasan... Kacigu nije imao na glavi,drzao ju je na laktu ! Motor je pozajmio da se malo vozi od svog najboljeg druga.Danas sam pricao sa vlasnikom motora,decko ne zna sta da kaze,van sebe je...( rekao mi je,kako da mu ne dam,najbolji mi je drug,sad sam izgubio i motor i druga ) za vozaca je rekao da je u veoma kriticnom stanju i da su sanse da prezivi nikakve,samo se ceka kada ce da proglase smrt,na aparatima je,organi mu otkazuju,radi mu samo srce i jedva pluca. Inace 23 godine star, ziveo je i radio u Beogradu kao pripadnik jedinica SAJ,rodom iz krusevackog kraja.Strasnooo....[/quote'] vise nego strasno al obilazenje busa u stanici sa kacigom o laktu 120 na sat vidjao sam momke sa znackom da rade jos gore stvari al sreca ne sluyi uvek i samo je pitanje KADA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno strasno .. imam slike te rabijene yamahe' date=' slikana danas na praking servisu na novom beogradu. Ako hocete okacicu ih ..[/quote'] Postavi slike te Yamahe, nek sluzi kao upozorenje!! Svaki put se najezim kad vidim novu temu u Crnoj Hronici, al SVAKI put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Rece mi danas Rade Vojvodic na Uscu da se momak zove valjda Pedja i da je isao preko 200 u obilazenju... ne znam, nije ni bitno, stravicno :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gool 9 Napisano April 2, 2007 U prolazu, 10 postova Motocikl: cbr600rr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Uzas! Bas mi je zao momka, bez obzira na to sto nije imao kacigu na glavi! Samo zastiota i sirom otvorene oci sa punom koncentracijom na voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan uff :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore od svega sto motor ne izgleda toliko razbijen... samo plastike napred... a takve posledice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Bez kacige na glavi, covek lako pogine pri padu sa bicikla, a kamoli sa R1 pri 200km/h (ili 120, ne znam koliko je isao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano April 2, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Strasno nemam reci vise R1 strasno... A nebih se slozio da motor nije mnogo razbijen, koliko vidim nisu samo maske vec je i viljuska otisla, ipak je to brzina. Ljudi imam toliko primera ali mi se svi i dalje glupiramo! Otvorene oci i pamet u glavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 2, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo je sigurno da nije isao 200, zato sto motor ne bi mogao da izgleda relativno neosteceno posle treskanja o zemlju (bankinu, auto, sta god...) pri toj brzini. Bice da je isao relativno podnosljivih 100-120, mada je za grad i to previse. Sta da kazem, tragedija je uvek strasna, ali nadam se da ce bar neko od mladjih koji citaju ovo nase pisanije ukapirati da ne treba biti idiot i voziti jedan dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zao mi je sto moram tako da kazem, ali UCIMO NA TUDJIM GRESKAMA! :x Slike definitivno ukazuju na manju brzinu od 200km/h, ali kako god, tragicno je da neko zivotom plati! Nadam se da ima sanse da se vozac izvuce i oporavi, ali citajuci ove postove, i kako mu organi otkazuju,optimizam me polako napusta.. ..uzas!! :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano April 2, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta nego strasno!To su ti momenti kad planiras da bacis kratki krug i umjesto da kuliras ti se nesto kurcis!I sam znam da pravim takve gluposti.Dodje covjeku!Ja sam u petak imao pad sa motora ali je bilo obratno.Motor ostecen a meni(Bogu hvala) nista!Nece grom u koprive izgleda!Sad znam kako je drljati od asvalt!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...