Vuja 35 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav lepotan ljubi ga čika Vuja :-* Baš mi je drago što je u pravim rukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda super na slikama,videcemo uzivo Ja bi jedan ovakav sa rotaxovom masinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek samo da leje pored takvog motora. Ako uz njega ide hoklica da se ovaki ki ja (175cm nategnutih) popnu na njega,bila bi prava stvar. Sa srećom da se vozi i uživa na njemu.Ko god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan momci svaka cast ostao sam bez teksta srce mi je puno sto su nastavili da prave lepe motore bas onakve kakve mi volimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 22, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan MZ je objasnio neke stvari!!! iskreno,nisam imao predstavu da ovako nesto postoji Puno srecnih i bezbednih trenutaka na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan MZ je objasnio neke stvari!!! iskreno,nisam imao predstavu da ovako nesto postoji Puno srecnih i bezbednih trenutaka na motoru HVALA , TAKODJE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, za svaku pohvalu. Mnogo mi se dopada. Alal vera za MZ konacno su postali prava konkurencija ostalim proizvodjacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Maj 2, 2011 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da pazarim ovaj motor ,,moze li mi se recei kako ide sa servisima ima li delova itd .....Kako se pokazao meni izgleda mocno deluje kvalitetno , a ja bas mislio da ga kod nas nema . ) Mislim vidim da je uvezen i ja bih isto .....Neki savet preporuka hvala ,,, Ove gume mogu malo i off road zanimljivo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice agregata , standardno , jer to je jamaha xt 660 ! Ostalo sve prica za sebe . Eto , naj novije mi je propao puz km . Po firmi proizvodjaca na netu smo nasli da je isti i na KTM-u 640 DUKE . Pa sam narucio to u KTM -u , bice za koju nedelju za 26 e , dok je u jamahi 80 e i ne garantuju da je to to . Gume sam stavio njegove ( HEIDENAU ) jer vec par decenija saradjujem sa veleprodajom tih danas ( nekad PNEUMANT) guma . Tako da ni to nije problem , a za ostalo , valjda ce se resavati kako i dolazi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Maj 6, 2011 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo pase sa KTM-a ,koliko izadje porez otprilike ? Gledam ih na mobile d drze cenu musku ,,,MZ je to .) Valjda ce da uleti nesto povoljno,nesto mi se cini da nije za dvoje ili imam loš utisak? Hvala za info. Da koliko prelazi otp ta yamahina masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 6, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta delova od KTM-a . Za dvoje moze , pod uslovom da ukupno nisu preko 150 kg . Mislim da sam bas na mobile de video jedan primerak , doduse , neuglednog izgleda , za 700 e . A sto se tice trajnosti , po mojim saznanjima standardno , oko 50 000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Maj 6, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor,neka je sa srecom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...