tref 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kotor ,MNE Motocikl: KTM SUPERENDURO 950R Prijavi odgovor kao problematičan gdje da kupim ili ima li ko da se bavi proizvodnjom membrana za karburator od yamahe super tenere 750,god 1994. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam,moram proveriti,javicu ti na BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan A DA TE PITAM,STA JE SA TVOJIM MEMBRANAMA,JEL SU PUKLE??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tref 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kotor ,MNE Motocikl: KTM SUPERENDURO 950R Prijavi odgovor kao problematičan moje su pukle tj kao istopile se sa kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aha,javljam ti nemas problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan gdje da kupim ili ima li ko da se bavi proizvodnjom membrana za karburator od yamahe super tenere 750,god 1994. Ima vidi link: http://www.motorradbay.de/main/home.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao da imam dežavi... na ovo sam već odgovarao... Jedna od korisnih stvari je da na naše Mikuni karburatore odgovaraju membrane sa Suzukija ( SUZUKI 13507-07D01 ) koje za razliku od naših 120 i kusur eurea koštaju 25€ više na http://www.supertenereworld.com/MembraneCarb/tabid/63/Default.aspx takođe bi mogli ovde da upišemo i ako neko ima probleme i rešenja (jes da se retko dešava al ajde ;D ;D ;D ) imaš temu Yamaha Super Tenere 750 pa vidi da sva pitanja ubacuješ tamo da bi tamo bila i rešenja (da ne jurimo po celom forumu) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...