bizzarebp 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Motor u dobrom stanju, registrovan, top case, moze zamena... cena 1650e motor je u Backoj Palanci, tu se moze pogledati, probati i tako to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan godiste? samo kurbla ili ima i el starter? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, jel Suzuki 600 ili 650 kubika??? U oglasu pise jedno, a na sedistu drugo. Pojasni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 650 . Nema 600 sa diskom nazad . Verovatno je menjano sediste . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bizzarebp 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan 650ccm je, menjano je sediste kod prethodnog vlasnika....motor pali, radi, ide super, nema nista da se radi na njemu... Kurbla je, pali super.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Koje je to godiste? Sta je presao? Daj malo detalja, zainteresuj nas! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bizzarebp 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, pa eo ovako. Motor je 91' god, ima predjeno 62 000km. Jeste puno ali to je prava kilometraza. Sto se tice masine, ulja i potrosnje, sve je u fabrickom stanju. Na 100km trosi oko 5l, nekad i manje, zavisi od voznje. Ulja isto malo trosi...Gume su u dobrom stanju, nisu enduro kao sto se vidi sa slika...Mislim da u toj klasi nema boljeg motora, iskreno brzina, snaga, obrtni moment znaci stvarno za pohvalu, nije da ga uzdizem u nebesa ali sam vozio par motora u toj klasi i znam razliku ima i ovde par ljudi koji imaju slican motor pa eto neka oni potvrde Inace idem na moto skupove zajedno sa mojim caletom, Djoletom BMW-om kojeg ovde mozda neki i znaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bizzarebp 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Eo i broja telefona za konkretnije informacije 062\1296-785 Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozda glupo pitanje ali kolika je registracija za njega? :( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 16000 a mozda i manje . Imas kalkulator na netu potrazi pa izracunaj . Postoje male razlike od opstina u kojoj zivis . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bizzarebp 0 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, oko 16 000. Motor je i dalje aktuelan, cena nije fixna!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucow 0 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 650 . Nema 600 sa diskom nazad . Verovatno je menjano sediste . imas i 600 sa diskom pozadi vozim ga ja ustvari svi preko 90g imaju disk odlicni su to motori ja moj nebih jos prodavo ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 650 . Nema 600 sa diskom nazad . Verovatno je menjano sediste . imas i 600 sa diskom pozadi vozim ga ja ustvari svi preko 90g imaju disk odlicni su to motori ja moj nebih jos prodavo ;D ;D ??? Dr 600 se proizvodi do 90-e godine i ni jedan nema nazad disk . Bas bi voleo da vidim taj tvoj sa diskom . Mozda je to neko dodao . Nigde to nisam video . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bizzarebp 0 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Za takve informacije nisam siguran, to je najbolje proveriti u nekim od kataloga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Maj 17, 2010 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Solidan motoric,ovako na slici.A za disk-nebi trebalo ni jedna sestotka da ga ima osim domace radinosti do 90-te a tad pocinju sesto pedesetke ako se nevaram http://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_dr600r_dakar%2088.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bizzarebp 0 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Vise nego solidan Salim se, u pravu si sto se tice diskova i godine prozivodnje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bizzarebp 0 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan, cena nije fixna!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bizzarebp 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudovi, cena nije fixna, aktuelan...Hocu neku vecu spravicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...