Funduk 29 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan sumljivi ste mi vi sto se plasite "rupe" i vise volite "izbocine" ja sam uvek vise "rupe" voleo - one uvek mogu da se popune ;D 18 bez gume ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sumljivi ste mi vi sto se plasite "rupe" i vise volite "izbocine" ja sam uvek vise "rupe" voleo - one uvek mogu da se popune ;D Zavisi koliki ti je obim... Mislim na tocak... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D pa ako ne mozes sam uvek mozes u pomoc pozvati kolegu bikera zar ne? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan moj je uvek spreman za svaku rupu . . mislim motor naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moj je uvek spreman za svaku rupu . . mislim motor naravno udruzi se sa popsy-em Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan I na skuteru i sada na motoru smetaju mi izbočine, više volim rupe ;D Sad ozbiljno, skuter je imao 13ke i tvrdo oslanjanje kratkog hoda pa je imao običaj da "zapleše" i na manjim izbočinama, Kawa ima 16ke i još tvrđe oslanjanje pozadi, a meku viljušku, tako da je po krivinama sa lošim asfaltom prilično težak posao održati je u željenom položaju. Na pravcu su otprilike nebitne razlike, i jedno i drugo lupi po guzici a ponekad i po džepu. U krivini, neznam šta je gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za rupe, ;D, izbocine su nekako predvidive, znaci postoje mesta gde ih mozes ocekivati, izdignuti sahtovi u gradu ili naboran asfalt u zonama kocenja, neke su vidljive pri promeni vrste asfalta koji je razlicito iznivelisan, ali kad su rupe u pitanju ima ih svuda i nema pravila. Jednostavno neki put nemas vremena za reakciju, cvsto drzis upravljac i nadas se da ces proci bez stete. Druga stvar cini mi se da vesanje bilo kog vozila bolje podnosi izbocine nego udarne rupe jer se amorti prvo razvuku a onda naglo sabiju, i tako su moje stete na vozilima vise prouzrokovane rupama (dve felne na motoru, jednom gibanj na kamionu) nego izbocinama (jednom prilikom pocepao dve gume na autu, na Karaburmi na nekom zamracenom i ostrom lezecem). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...