Jump to content

Moto Zajednica

KLR 650 gubi snagu u voznji

Recommended Posts

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Dakle problem je poceo danas po povratku sa skupa iz KG-a, od Cacka do Kragujevca, nekih 60 km, motor se ponasao kao i obicno, nas dvoje na motoru, brzina najveca je bila do 95, sve ok. U povratku na izlazu iz KG-a ide uzbrdica, i motor pocinje da gubi snagu, trza i cima na nekih 4000, od 3-5 brzine ne moze da predje nekih 4000 obrtaja a da ne pocne da trza i gubi snagu, kao da ga nesto koci. Na ravnom nisam uspeo da razvijem brzinu vecu od 75 km/h. Kad sam stao i parkirao ga, na leru radu sve OK, normalno ulazi u obrtaje, bez ikakvog stucanja i trzanja. E da, pri dolasku u KG, sam primetio kao da rucica kvacila, pri saltanju, nece da se vrati do kraja u pocetni polozaj, mislio sam da je ona zaglavila, ali nije, jer je posle kad sam stao imala normalan i nesmetan hod. Motoru nije nedostajalo ulja, proveravao sam pre polaska i po dolasku. Sta mislite, sta bi moglo biti?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 55 postova

Ja bi ga provozao bas da izazovem problem i to duze vreme naprimer 30-40 km i posle kad se ohladi pogledao bi svecice kakve su boje  crne za previse goriva bele za previse vazduha. Jer to jedino sto ti pokazuje sta se desava u cilindru

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

to ako ti gubi snagu kao sto kazes i da trza,to ti moze biti do svecice,odnosno do  struje,al prvo pogledaj svecicu,dakle to kad resis onda vidi,a to sto kazes za kvacilo,moguce je da ti i proklizava,proveri tu sajlu,mora ti biti lufta u rucki ako nema onda je pretegnuto

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja