perisicboro 262 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle problem je poceo danas po povratku sa skupa iz KG-a, od Cacka do Kragujevca, nekih 60 km, motor se ponasao kao i obicno, nas dvoje na motoru, brzina najveca je bila do 95, sve ok. U povratku na izlazu iz KG-a ide uzbrdica, i motor pocinje da gubi snagu, trza i cima na nekih 4000, od 3-5 brzine ne moze da predje nekih 4000 obrtaja a da ne pocne da trza i gubi snagu, kao da ga nesto koci. Na ravnom nisam uspeo da razvijem brzinu vecu od 75 km/h. Kad sam stao i parkirao ga, na leru radu sve OK, normalno ulazi u obrtaje, bez ikakvog stucanja i trzanja. E da, pri dolasku u KG, sam primetio kao da rucica kvacila, pri saltanju, nece da se vrati do kraja u pocetni polozaj, mislio sam da je ona zaglavila, ali nije, jer je posle kad sam stao imala normalan i nesmetan hod. Motoru nije nedostajalo ulja, proveravao sam pre polaska i po dolasku. Sta mislite, sta bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ga provozao bas da izazovem problem i to duze vreme naprimer 30-40 km i posle kad se ohladi pogledao bi svecice kakve su boje crne za previse goriva bele za previse vazduha. Jer to jedino sto ti pokazuje sta se desava u cilindru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan to ako ti gubi snagu kao sto kazes i da trza,to ti moze biti do svecice,odnosno do struje,al prvo pogledaj svecicu,dakle to kad resis onda vidi,a to sto kazes za kvacilo,moguce je da ti i proklizava,proveri tu sajlu,mora ti biti lufta u rucki ako nema onda je pretegnuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...