Phenom 168 Napisano Maj 7, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se uzme nesto vece. Zato crni grom mora da ode :-\ 1987. god. Farbao sam ga pre godinu ipo kada sam ga uzeo. Sto se tice masine, prosle god. menjana radilica, CKR klipnjaca, semerinzi, lezajevi i sve ostalo sto treba... Za masinu garantujem, jedino bi klip trebalo promenuti jer mi se L karika okrenula i spoj je dosao dole kod izduvnog kanala. Upala je u kanal i pukla i malo ostetila klip. Pali, radi, ide ali samo na donjoj karici. Imam i polovan klip za sledecu specijalu. Nov je oko 30-40€, od nekog ktm-a je. Ja sam ga platio 10 € jer je vrlo malo ostecen ali bolji je od svih novih klipova koji kod nas mogu da se kupe za tomosa. I trajace bar 3 puta duze. Dosta je i laksi pa ce sa njim jos bolje da ide. Svetla rade, kocnice obe takodje. Evo i slike. cena 250€ HITNO!!! kontakt na 064/21-95-652 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe tel? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 7, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Evo ostavio sam u prvoj poruci. Evo i audio snimak da se cuje kako je isao dok je klip bio dobar. Max. speed je bila 91 km/h na 10.000rpm u petoj, bez saginjanja. Inace blago frizirana masina, menjan tajming otvaranja kanala... Cilindar je bio podbacen od dole i jos nekoliko stvari... http://www.sendspace.com/file/ke2utw Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 8, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hitno mi je i zato cena ide dole i ispod ovoga nece ici!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel registrovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 8, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan nije :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 8, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Evo novosti. Pronasao sam i vlasnika na kom se vodi motor i cuo sam se sa njim, pa postoji i mogucnost prenosa vlasnistva. Posto je to mnogima koji su me zvali predstavljalo problem, vise nije... Mislim da je ovo odlicna ponuda za ovakav motor, sa minimalnim ulaganjima. Mene je dosta vise kostao da bi ga doveo u ovakvo stanje. Zato uzimajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 12, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan bump Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Lepm motorcic srecno sa prodajom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 25, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar je trenutno na busenju, tako da ce i to biti sredjeno. Cena i dalje ista! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...