popkeeee 0 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto znate o ovom dvotockasu(karakteristike,potrosnja,max brzina,izdrzljivost,upravljanje,dali se kvari,dali je skup za odrzavanje....MA SVE!),pisite... hvala unapred! p.s. moze i o ostalim Peda skuterima ali najpozeljnije o Timax-u Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam licno iskustva sa Pedinim skuterima ali ja bih to zaobisao. Cena im nije bas mala a pitanje kakav je kvalitet. Na forumu se par ljudi bas zalilo na njihove modele. Ja bih kupio nekog Sprinta. Na primer Excalty je bio na sajmu smesnih 600 i nesto eura a stvarno je fin skuter. Ima ga jedan moj poznanik i stvarno je zadovoljan. Ne mogu da tvrdim da je Sprint kvalitetniji ali je razlika u ceni bas velika a i verovatno Sprint bolje stoji sa delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 7, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice sprintova vozio sam i sport i max i exactly i fantom...sve je to lepo ali najbolj od tih je max...jer su ostali mali a fantom je lenj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ljudovi sutra kupujem Pedu...idu slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan KUPLJEN!!! :) :) max brzina 70 potrosnja do 3 litre vuce malo sporije... imam samo pitanje...KAKO DA NASELUJEM KARBURATOR NA MANJE OBRTAJE posto mi se desi da on sam ide 30 km/h a ne dajem mu gas ?! inace problem je karburator nov kosta 4000...dok ne nadjem dajte mi neko privremeno resenje..pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Vozi do prvog servisa, ukazi im na problem na servisu, pa ces da vidis da li ga treba nastelovati, ili ce ga eventualno zameniti u garantnom roku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Другари, стварно сте барабе! Зашто момку нисте линковали онај случај докторе и њене "Беде", овај, "Педе"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Zorge, vidis da je covek resio da se raspituje, nakon sto je resio da ga kupi. Dzaba sad da mu linkujemo bilo sta, pa da mu ubijamo entuzijazam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Maj 10, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto budes radio na skuteru obavezno dokumentuj u vidu izvestaja servisera, racuna, sa pecatom potpisom... Trebace tebi ili nekom ko bude imao strpljenja... Srecno! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26393.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sad vidim ovu temu! Pa, dobro... nadam se da ces imati vise srece... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan znaci isao sam na servis da mi "nasteluju"...sve lepo extra radi...prosao gazelu i na semafor i cvrc...nece ni da pikne...aj nekako na kurblu pa polako gas pa cekaj 5 min da radi da se "zagreje"...dosao decko promenio neko crevo navio zavrtnjeve i radilo evo 6 sati...danas opet isto sva sreca bio blizu kuce pa se nekako dovukao... ja ih zovem i likovi kazu "karburator na tim skuterima imaju serijsku fabricku gresku,mi tu ne mozemo nista mozes samo da kupis nov karburator 4000 iz svog dzepa koji je iz italije"(inace 1 lik je narucio taj karburator i stvarno je za jednu sezonu presao 15.000 km bez ijendog kvara) i cek sad ko je ovde lud..?zar nebi trebalo da oni o svom trosku zamene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 4000 za karb 1500 za servis na 1000 km 1000 ruke za taj karburator 1000 sto ce doci po taj skuter jer ja tako ne mogu u saobracaj... to je 100e...odakle meni te pare? nista,imam garanciju do avgusta pa cemo se cerati...ne mogu biti tvrdoglaviji od mene pa ne znam...jos ja sve na finjaka pa hvala pa ljubazni ste pa jos ih i castio...lepo mi matori rekao okani se kineza al eto...bem ti rtrda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti ja kazem. Pokusaj da ga vratis i uzmi Sprint Excalty za 59000 da se navozis kao covek . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Maj 10, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Oprosti sto sam zakasnio. Imas link u prethodnij poruci. Sedi i procitaj! Znaces sta ti je ciniti... Mogo bi da pogleda i neki Zakon cisto da spomenes tamo... Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Garantni rok i sluzi za eventualno uklanjanje fabricke greske, kada je ona serijske prirode, ne menja se situacija i to tebe ne treba da interesuje. Kupio si ispravan proizvod => ocekujes ispravan proizvod, ili pare nazad uz nadoknadu troskova. Da li je proizvod kineski, indijski, francuski, nema apsolutno nikakve veze. Sledeci put nemoj ljubazno, nego ih napusi i zatrazi da to urade o njihovom trosku. Ako to ne budu hteli da urade, pristani da to bude o tvom trosku, dodji po skuter i nemoj da im platis. Ako ne budu hteli da ti isporuce skuter, inspekcija i slicno (sa tim mozes da pripretis odmah), ili ostavis skuter kod njih, dok ne istekne zakonski rok. Kada istekne, posaljes im inspekciju, trazis pare, sta vec. Lupetam sad cisto ako dobijes neku ideju kako ces to da uradis, prouci materiju u svakom slucaju, samo nemoj da budes fin i uzvracas im ljubaznost, da te ne zeznu na kraju, bas naprotiv budi drzak i bezobrazan, ako zelis da postignes nesto, jer sa njima izgleda da drugacije ne vredi. Primetih sad, do Avgusta garancija?!? Svi ostali daju godinu dana, neki cak i dve (da, na kineze). Jbg. trebao si pazariti Falcon ili Fantom, ali sad je lako biti pametan. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne kupuj taj karb ti si lud ako to uradis. Teraj da ti menjaju karbove pa makar 3 karba na dan. I odma sedi kad poprave i pun gas oko okoline servisa. Ako OPET ne valja ti opet vrati. To je NOVO pa makar i kinesko i ne mogu da teraju tebe sad da stavljas neoriginalne delove dok je u garanciji pa jos i daih platis! Procitaj malo u onoj temi koja su ti prava i pripreti inspekcijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da se umesham, jer posedujem skuer iste firme, samo je model Desire 50. Vozio sam ga cel proshlu sezonu i nisam imao problema sa njim, dodushe morao sam povremeno sam da ga doshtelujem i podmazem neke delove, ali kolko para tolko muzke. Generalno sam zadovoljan do sada. Preshao je oko 4500 km. Troshi oko 3 l i ide korektno za 50ccm, u poredjenju sa drugim skuterima iste kubikaze. Oko karburatora nisam imao problema. Mislim da treba oshtro da nastupish na servisu, kao Klinceza i da spremish malo zivaca za gubljenje. verovatno je kod ovakvih proizvodjaca varijanta srece, tj kome shta upadne, shto se moze reci i za poznate evropske prozvodjace, samo, naravno u manjoj meri. Mozda da im trazish neshto tipa kao zamensko vozilo ili da naglasish da neces da cekash da ti popravljaju neshto shto si ti kupio kao novo i ispravno sa garancijom. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan karburator je 3900 i to sa 30 posto manje potrosnje goriva a ako ni taj ne radi sledeci oni placaju a ako ni taj ne radi daju mi koji hocu motor....ma ako sam sve ovo do sad uradio platicu i ovo...jer mi je potrosio 80 % rezervoara na 100 km...tako da ako ce mi stvarno ustedeti isplatice mi se...a garanija i jeste godinu dana sa tim sto placas svake godine jos 2000 dinara ako hoces da ti vazi jos godinu dana garancija sa obaveznim servisima na 1000 km...to i nije tako lose kad se pogleda... e i da...prica ide da nisu oni krivi vec uvoznik.... sta je tu je...to mi je zadnji dinar...videcemo sta ce biti...idem u subotu pa cemo da vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Је л' ти дају и гратис "Бенседине" у фенси амбалажи? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Је л' ти дају и гратис "Бенседине" у фенси амбалажи? E ako si mu rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan a sta mi drugo preostaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan karburator je 3900 i to sa 30 posto manje potrosnje goriva a ako ni taj ne radi sledeci oni placaju a ako ni taj ne radi daju mi koji hocu motor....ma ako sam sve ovo do sad uradio platicu i ovo...jer mi je potrosio 80 % rezervoara na 100 km...tako da ako ce mi stvarno ustedeti isplatice mi se...a garanija i jeste godinu dana sa tim sto placas svake godine jos 2000 dinara ako hoces da ti vazi jos godinu dana garancija sa obaveznim servisima na 1000 km...to i nije tako lose kad se pogleda... e i da...prica ide da nisu oni krivi vec uvoznik.... sta je tu je...to mi je zadnji dinar...videcemo sta ce biti...idem u subotu pa cemo da vidimo... a gde si kupio skuter? jel VLC u savskoj?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koja je ulica ali mislim da jeste vlc...znam cim sidjem sa gazele odmah tu...nisam iz Bg pa ne znam kako da objasnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan oni su uvoznici, serviseri i prodavci.. majstor je gazda, nosi naocare i ima duzu kosicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan DA!!! on je meni rekao da uvoznici ne priznaju taj kvar i da se karb mora promeniti! kako ja sad da resim problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...