Tibor_ns 17 Napisano Mart 30, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Juèe na sajmu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si i neki motor da slikas kad si vec bio na sajmu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 30, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan joooj ja sam hteo da idem sutra al' sam zeznuo ruku pa ne mogu :( shto me bwe mamite sa ovim slikama, kako vam nije zhao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan je li ovo onaj sajam u budimpesti ?:wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Mart 30, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Podjes na sajam automobila i motora i ne moras da ides na sajam erotike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achilles 1 Napisano Mart 30, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj cekaj... Jesi li ti bio na sajam automobila ili na sajam cevki? P.S. na koji god sajt da udjes - koju god temu da otvoris krenu da ispadaju ove ribe! Jel ja to imam neki virus u kompijuteru ili sta? Molim na brzim odgovorima jer ovo vise nemoze da se podneseeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Mart 31, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta se vi bunite , ali se meni ovaj sajam jako svideo :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 31, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi se bas ne ide na taj sajam a sad kad sam video sve sto valja necu sigurno ni da idem...i koju cemo da proglasimo za cicu sa naslovnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Mart 31, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo par mojih slika sa sajma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si i neki motor da slikas kad si vec bio na sajmu... :fcab: :fcab: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Mart 31, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Slike su u mojoj licnoj galeriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 1, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Odlièna reportaža, jedno su ribe izložene od dodatne opreme, ostalo je vrlo slab izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...