Jump to content

Moto Zajednica

Landport akumulatori

Recommended Posts

• U prolazu, 72 postova

ja ga kupih prošle nedelje,uz njega ide garancija 6+6 meseci....znači odnesem ga na kontrolu u servis nakon 6 meseci,i produžava se garancija za još 6.........

kaže na etiketi

proizvođač:landport holandija

zemlja porekla:kina

za sad je nov....i radi extra(pogotovo ako ga uporedim sa starim)

za nijansu je skuplji od Exide,ali ga kupih samo zato što su samo taj imali u "veličini"koja meni treba....

videćemo....mene teši što sam ga uzeo u "andreji" a oni su zvanični distributer za exide i lp....tako da sumnjam da bi trebalo da bude nekih problema,što garancija ne može da reši....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 158 postova
  • Motocikl: Husqvarna SMR510

Ja sam pre neki dan kupio i vratio ga odmah sutradan.

Model koji sam ja uzeo je onaj zapecaceni, zapravo dobijes kiselinu u nekim bocicama sipas svaku bocicu u svoju celiju i onda stavis poklopac pritisnes

i to je to. Zatim treba da se stavi na punjenje i to sam uradio, i kad je sve zavrseno ja da odnesem akumulator u motor a na spoju tog cepa i kucista

akumulatora pusta kiselinu. Vratim u prodavnicu covek mikaze da zna da imaju taj problem i zameni mi bez problema. Uzeo sam drugog proizvodjaca nakon

toga.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

To što malo kipi na spoju poklopca i kućišta je normalno. Isto se javlja i na Varti, Exide, Unibat... opereš ga i više se to ne dešava. Prosto, mora negde da ima odušak dok se puni da bi mehurići gasa izlazili. Kad ga staviš na punjač koji puni većom strujom od alternatora, pravi se više mehurića i onda ovlaži. Mada, generalno, akumulatori sa vatom natopljenom kiselinom (šatro gel) se nisu pokazali. Radi besprekorno do jedne tačke i onda crkne u meseca dana. Bar su se meni tako pokazali.

• U prolazu, 72 postova

ne znam.....

ja sam to sve izbegao tako što su mi oni u servisu odradili sve,znači sipali,napunili....moje je bilo samo da ga ga stavim na mesto i upalim motor....

jeste da se nisu oni nudili da mi to sve odrade,ali ja sam tražio,sa obrazloženjem da je najbolje da oni to odrade,kako ne bi bilo nekih problema oko garancije,ukoliko rikne......

tip mi reče da sačekam ili da se vratim za dva sata,i lepo mi je objasnio da nije napunjen skroz,i da ne bi bilo loše da malo provozam motor....

od onda a evo prošlo je nedelju dana,imam jedno 50ak paljenja motora(po gradu) i zasad je ok......no vreme će pokazati.....možda rikne sutra

• Drug član, 823 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8

ja ga kupih prošle nedelje,uz njega ide garancija 6+6 meseci....znači odnesem ga na kontrolu u servis nakon 6 meseci,i produžava se garancija za još 6.........

kaže na etiketi

proizvođač:landport holandija

zemlja porekla:kina

za sad je nov....i radi extra(pogotovo ako ga uporedim sa starim)

za nijansu je skuplji od Exide,ali ga kupih samo zato što su samo taj imali u "veličini"koja meni treba....

videćemo....mene teši što sam ga uzeo u "andreji" a oni su zvanični distributer za exide i lp....tako da sumnjam da bi trebalo da bude nekih problema,što garancija ne može da reši....

takodje i ja :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja