Champy 0 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Muzlja - Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim akumulatorima? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja ga kupih prošle nedelje,uz njega ide garancija 6+6 meseci....znači odnesem ga na kontrolu u servis nakon 6 meseci,i produžava se garancija za još 6......... kaže na etiketi proizvođač:landport holandija zemlja porekla:kina za sad je nov....i radi extra(pogotovo ako ga uporedim sa starim) za nijansu je skuplji od Exide,ali ga kupih samo zato što su samo taj imali u "veličini"koja meni treba.... videćemo....mene teši što sam ga uzeo u "andreji" a oni su zvanični distributer za exide i lp....tako da sumnjam da bi trebalo da bude nekih problema,što garancija ne može da reši.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan kupio i vratio ga odmah sutradan. Model koji sam ja uzeo je onaj zapecaceni, zapravo dobijes kiselinu u nekim bocicama sipas svaku bocicu u svoju celiju i onda stavis poklopac pritisnes i to je to. Zatim treba da se stavi na punjenje i to sam uradio, i kad je sve zavrseno ja da odnesem akumulator u motor a na spoju tog cepa i kucista akumulatora pusta kiselinu. Vratim u prodavnicu covek mikaze da zna da imaju taj problem i zameni mi bez problema. Uzeo sam drugog proizvodjaca nakon toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 5, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan To što malo kipi na spoju poklopca i kućišta je normalno. Isto se javlja i na Varti, Exide, Unibat... opereš ga i više se to ne dešava. Prosto, mora negde da ima odušak dok se puni da bi mehurići gasa izlazili. Kad ga staviš na punjač koji puni većom strujom od alternatora, pravi se više mehurića i onda ovlaži. Mada, generalno, akumulatori sa vatom natopljenom kiselinom (šatro gel) se nisu pokazali. Radi besprekorno do jedne tačke i onda crkne u meseca dana. Bar su se meni tako pokazali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan To što malo kipi na spoju poklopca i kućišta je normalno. Ne znam ne mogu da tvrdim ali znam da YUASA ne curi nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam..... ja sam to sve izbegao tako što su mi oni u servisu odradili sve,znači sipali,napunili....moje je bilo samo da ga ga stavim na mesto i upalim motor.... jeste da se nisu oni nudili da mi to sve odrade,ali ja sam tražio,sa obrazloženjem da je najbolje da oni to odrade,kako ne bi bilo nekih problema oko garancije,ukoliko rikne...... tip mi reče da sačekam ili da se vratim za dva sata,i lepo mi je objasnio da nije napunjen skroz,i da ne bi bilo loše da malo provozam motor.... od onda a evo prošlo je nedelju dana,imam jedno 50ak paljenja motora(po gradu) i zasad je ok......no vreme će pokazati.....možda rikne sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1707 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 823 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ja ga kupih prošle nedelje,uz njega ide garancija 6+6 meseci....znači odnesem ga na kontrolu u servis nakon 6 meseci,i produžava se garancija za još 6......... kaže na etiketi proizvođač:landport holandija zemlja porekla:kina za sad je nov....i radi extra(pogotovo ako ga uporedim sa starim) za nijansu je skuplji od Exide,ali ga kupih samo zato što su samo taj imali u "veličini"koja meni treba.... videćemo....mene teši što sam ga uzeo u "andreji" a oni su zvanični distributer za exide i lp....tako da sumnjam da bi trebalo da bude nekih problema,što garancija ne može da reši.... takodje i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...