Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan znachi gornja granica je 1500e donje granice nema... imam 130kg i maksimalna visina sedita mi je 80cm ... [glow=#00aa00,2,300]znachi ako za vas motor bikez.com kaze da je minimalna visina preko 80 nemojte da mi šaljete ponude jer gubite i vi i ja vreme nepotrebno[/glow] takodje me ne zanimaju motori na strane table pa da uvozim, niti motori koji su uveženi pa moram čekam 60 dana ili koliko već, znači samo motori koji su za odmah .. takodje samo ispravan motor, uvid u stanje istog vrši neko ili više članova ‚‚kotlić kluba Balansero‚‚ znači zaboravite uvaljivanje krševa ... napominjem takodje da pratim i forum i ponude i trenutni pad cena motora, ukradene motore ili uproblemu isto zaboravite pre bilo kakve transakcije motor ( o mom trošku ) prolazi kod našeg mupa a i preko francuske sekcije interpola kao i interneta proveru legalnosti ... trkalice i čoperi me ne zanimaju! enduro ili kao turing DA... znači kulturni mirni motori jer bi ja da se vozim dugo sa drugarima a ne brzo suludo itd znači ja sam naveo GORNJU granicu preko koje ne idem za prvi motor naravno da mi odgovaraju i jeftiniji motori ... ponude dajte na dva načina: prvi je ovde preko poruke privatne obavezno navedite u naslovu PONUDA pa ime motora jer se pogube poruke ako nemaju naslov .... i obavezno sto skorije slike motora kao linkove na imagesack drugi nacine je na email zmajdebeli@yahoo.com gde su slike isto dobrodošle email je namenski otvoren samo za ovu kupovinu ... a tema zaključana zbog oglas trolova ... umoljavam cenjeni autoditorijum koji mi nudi motore da odmah navedu godiste, model, stanje, lokaciju motora, na gde se vode table, ako je istekla registracija, da li su odjavljenje, kao i naravno cenu ... jel malo mi muka od kombinacije .. a jel te zanima taj motor .. a koliko bi dao a jel moze malo preko itd.. hvala ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...