DoXy_RO 3 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa skuterom benelli 491st, vazdusno ladjenje. Problem je, motor pali, al sav trokira na malo vecem gasu. Trokira i nece da krene iz mesta. Ovako, radjen je cilindar i klip, menjao sam mu brojac obrtaja, vakum pumpu, i razne razne stvari. Probao sam cdi od drugog motora, bobinu, saug na karburatoru, svecice... svasta, al problem ne mogu da resim nikako. Jel zna neko, sta moze da mu bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kako trokira,jel bas trokira(prekida)il trza kao da neravnomerno radi(krece)??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Jesi menjao filter vazduha, tj da nisi stavio onu pecurkicu u boji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Dali je stavljen odgovarajuci klip , identican prethodnom , da nije stavljen naopacke ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Bash trokira... i onda se desi ako ga pustim malo na leru, cuje se kao neko skriputanje, i kad krenem on ide u rikverc, dobija kontra paljenje... Filter vazduha je dobar, cist je. A klip je odgovarajuci, to mi je radio i pre generalne, i ja mislio da je od klipa. Pre generalne je isao, al isto tako tesko, i onda mu cimam malo gas, i nekako krene, al pri voznji je trokirao i pucao na auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ide u rikverc ;D ,oce kad se olabavi magnet da dobije nulto paljenje , proveri paljenje , momenat okidanja , klip u GMT i vidi repere na magnetu dal` se poklapaju sa oznakom na bloku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan sve je ok na magnetu... fabricko stanje, niko nije cackao, i magnet je stegnut dobro... skinuo sam mu auspuh, i bez njega bobija turazu, al nekad malko trokira, al sasvim malo, sad kako bi trebao on bez auspuha da radi? i jel moguce da auspuh nesto zeza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Kontra paljenje moze dobiti jedino ako okrene kajlu magneta i pomeri paljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...