mikac71 12 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: Suzuki GSX-R1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bjbikersima. Vozim Bandita 600 , i malo mi je slaba masina. ispravna je total , ali kad ja sa svojih 105kg sednem na njega nije mu bas lako. a da ne kazem koliko zahvatam vazduha , pa je otpor veliki . Malo mi je problem kada hocu da preteknem auto ili bilo sta , pri brzini od 110 - 120 km/h. Pun gas , ali bas i ne nece da skoci. Probao sam motocikl , (mada nisam od onih koji jure , niti me zanima jurnjava, vec samo iskljucivo uzivanje u voznji). Ode on do 205km/h , ali mu treba pola sata - 45 minuta. Zna li neko , ili ima iskustva , kako da pojacam bandita 600 , a da ne menjam motocikl. Stvarno mi se svidja i ne planiram da ga menjam. Bilo kakva sugestija i pomoc bi bile od velike koristi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Maj 4, 2010 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, skoro nikako, a da je isplativo. Da bi dobio nesto znacajno, tako ce i da kosta, a to vec povlaci logiku zamene motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gresis moze da smrsa 20 kila i naravno da izmenja zupcanike za bolji odziv a manju max brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ubaci agregat od bandita 1200ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac71 12 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: Suzuki GSX-R1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmmm. Smrsati - mogu. ali sta cu kad volim Rostilj i pivo ?? A da ubacim agregat od 1200.... pa i nije tako losa ideja 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam bandita dve godine i prezadovoljan....pazi ako ga vozis u sestoj 100 i hoces na 140...tu malo moras jbg ipak sacekati....ili vratis u nizu i po gasu....moje je isao lagano,kad god pozelis do 180,bilo gde a bio je stariji od tvog.proveri je li sve kako treba jbg...ako ga vozis u normalnom razimu rada vuce besprekorno,ne m oze se porediti sa hiljadarkama ali poteze...ram od 600 i 1200 jeste isti ali dosta drugih stvari nije a bitno ti je za bezbednost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac71 12 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: Suzuki GSX-R1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je sve u redu. samo sam tako napisao , da se lakse izrazim. motor je u perfektnom stanju , i ubrzava normalno, samo me malo nervira sto moram spustiti stepen nize , da bi povukao. Inace sam vec ubacio zadnje vile od 1200-ke , i zadnji tocak i gumu 180-ku. pa sada motocikl izgleda mocnije. Hvala - stamparu , donmarkoniju , i ostalima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan imam stranca 1200... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac71 12 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: Suzuki GSX-R1000 Prijavi odgovor kao problematičan dul-boy - kolika je cena bandita1200 ??? ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...