Jump to content

Moto Zajednica

Veceras Avalski put, ulazak u Beli Potok (04.05.2010)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 582 postova

Momak i devojka na ZXR prvi model cini mi se, boja trule visnje, veceras su pali na samom ulasku u Beli Potok.

Isli su iz pravca Banjice, brzinom rekao bih oko 100, momak je ispravio blagu desnu krivinu i pali su na samom ulasku u B.P. Pritom iscupana tabla za restoran Majdan, i iskrivljen saobracajni znak totalno...

Kad su mi javili odmah sam otisao da proverim sta se desilo, momak ima otvoren prelom noge i povredjenu ruku koliko sam video jer je vec bio spakovan u kola hitne, devojka se zalila na bolove u kuku, izdrana joj je desna strana lica i bila je preplasena... Sve vreme je pitala, "Jel necu da umrem?"... Oboje su bili bez kaciga, motor poprilicno unisten...  :( :( :( Da i prednja guma je bila skroz celava, Ljudi koji su bili tu kazu da ih je uhvatila prasina i da nisu mogli da udju u krivunu. Taxista koji tu zivi kaze da je devojka bukvalno letela... Covek je bio prestravljen...

Izvinjavam se sto sam ovako navrat nanos napisao ali jos sam pod utiskom. Ako neko poznaje momka i devojku nek javi kako im je. Sa njima je bila i neka kawa ako se ne varam ZX6 2005 bez tablica...

Zaboravio sam da slikam u trenutku...

Zelim im brz oporavak!!!

Ljudi ponavljam, Avalski je dosta zajeban za voznju, pogotovo deo od 1000 ruza, asvalt je sranje, pun rupa i talasa, pijane budale po putu iz kafana... Znam da dzabe pricam, ali jbg...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Izgleda dzaba prica,ja gledam svaki dan sta rade ovi neznam kako da ih nazovem,al bajker nije sigurno.

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

juce sam isao iz pravca skretanja za kg ka banjici, i bas tu kod belog potoka, vozio sam oko 90kmh, kad je lik sasio pored mene minimum dve glave, duduse imao je full kombinezon koliko sam registrovao, ali opet, restoran, radnjice, ljudi prelaze, ukljucuje se na put..............

• Drug član, 2318 postova

juce sam isao iz pravca skretanja za kg ka banjici, i bas tu kod belog potoka, vozio sam oko 90kmh, kad je lik sasio pored mene minimum dve glave, duduse imao je full kombinezon koliko sam registrovao, ali opet, restoran, radnjice, ljudi prelaze, ukljucuje se na put..............

Jbg, to su ti ulicni vozaci koji ne smeju da se pojave ni na nasim budjavim trkama jer bi bili poslednji a divljaju po ulici....

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

ne znam,to je izgleda svugde ista prica! neko vece na putu subotica palic zviznise njih dvoje kao da ja stojim(70-80km/h) onaaaaaaaaaaako klot bez icega,bez ikakve opreme! znam samo da sam se zgrozio jer su bili oboje u majicama kratkih rukava,njoj se popela majica do pola ledja! misle li te devojke decu radjati!!!!!!!!!

ima li informacija o povredjenima?

a devojce kako je?

Jel imas neku informaciju o njoj...? Slatka devojka, zao mi je bas mnogo, mada...Prestravila je se... :(

A sto se njega tice, vidi se da je skoro kupio motor... Gumu prednju nema, tj jos je mlada pa jos nisu porasla sare... >:(

• Svrati ponekad, 220 postova

matori doslo mi je da placem kada sam procitao sta je sa devojkom! :'( :'(

iz licnog iskustva znam kako je kada oderes facu na asfaltu,ja sam pao sa bicikla,imao sam jednu posekotinu na bradi i iz koje nisam mogao da zaustavim krv (!) i jednu poderotinu pored levog oka-mislio sam da mi pola face nema!  :o :o :o

samo se nadam da ce i jedno i drugo biti u redu i da devojka nece imati velike oziljke!  :-\

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Ma nema bre...pojedinci nemaju poštovanja ni za tuđ ni za svoj život...Vozio sa ćelavom gumom bez kacige devojku...Baja.

I kao po pravilu, suvozač ni kriv ni dužan vazda grđe najebe od takvog debila.

Ako ti nije do života, idi brate sam pa se negde ubi, da ne strada niko drugi. >:(

Ma nema bre...pojedinci nemaju poštovanja ni za tuđ ni za svoj život...Vozio sa ćelavom gumom bez kacige devojku...Baja.

I kao po pravilu, suvozač ni kriv ni dužan vazda grđe najebe od takvog debila.

Ako ti nije do života, idi brate sam pa se negde ubi, da ne strada niko drugi. >:(

Pazi niko ne zeli da povredi nekog, i svi misle da se to njemu nece destiti.... Ali... Neke stvari se mogu spreciti... Moja procena je da su isli malo brze, motor zaigrao i samo je ispravio... A zaigrao je jer je guma celava skroz... Ljudi koji su gledali kazu da ih je uhvatila prasina...

Pazi niko ne zeli da povredi nekog, i svi misle da se to njemu nece destiti.... Ali... Neke stvari se mogu spreciti... Moja procena je da su isli malo brze, motor zaigrao i samo je ispravio... A zaigrao je jer je guma celava skroz... Ljudi koji su gledali kazu da ih je uhvatila prasina...

Naravno, nisam ni mislio da je HTEO da je povredi. Ali bez kacige da vozi nekoga, pa još devojku! Desi se i meni da imam kod sebe na motoru jednu kacigu, pa ako povezem nekoga sa sobom, tu kacigu onda dam suvozaču. A o ćelavoj gumi i da ne pričamo. Jbg, kad voziš nekog preuzeo si odgovornost i za njega.

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Upravo. Delimicno je i njena odgovornost, jer je sela na motor bez ikakve opreme.

Takva se polemika vodila i prosle god, kada su ono dvoje izginuli na R1 na ulasku u Gazelu kod sajma.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ja ne volim da vozim nikoga, jer onda ne mogu da vozim kako ja hocu.

Mora se voditi racuna o bezbjednosti, ali i strahovima, suvozaca. To je poprilican smor.

Kada vec vozis nekoga, pa i naivnu/neprepametnu/kakvugod djevojku, nemozes voziti tako, a pogotovo sa celavim gumama.

Kao sto rece Kengurrrr, znam da je prica u vjetar, ali ajd...

• Svrati ponekad, 446 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R

Upravo. Delimicno je i njena odgovornost, jer je sela na motor bez ikakve opreme.

Takva se polemika vodila i prosle god, kada su ono dvoje izginuli na R1 na ulasku u Gazelu kod sajma.

sto se tog udesa na mostarskoj petlji tice, znam da je decko poginuo, ali mislim da se devojka izvukla...

Mora se voditi racuna o bezbjednosti, ali i strahovima, suvozaca. To je poprilican smor.

Kada vec vozis nekoga, pa i naivnu/neprepametnu/kakvugod djevojku, nemozes voziti tako, a pogotovo sa celavim gumama.

Naravno!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja