Zeljkamp 3291 Napisano Maj 3, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pu! Jeb.. ti život! A tako sam hteo ići sa vama.... Kako vam samo zavidim....Blago vama.... Aaaaaaaaaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Valjda će 28-og vreme isto ovako lepo poslužiti... A ako ne, pa... KISNUĆEMO! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 3, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan BTW ko je pobedio - ST ili AT? XL ;D ;D ...taj pobednicki XL se prehladio na 1600 mnv pa sam ga gurao da uapli... i to uzbrdo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 3, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam uspeo da shvatim,jedino transalp nije imao nikakvih problema! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan :'( kako sam htela da odem na Uvac.... :'( :'( :'( Valjda ce i za 28.maj tamo? Jedva cekam! Fotke su super, mnogo lepa priroda! Prvo pitanje mi je bilo - da li je Popsy nosio patike? BTW ko je pobedio - ST ili AT? Evo odgovoricu ti ja na oba pitanja,kratko,Popsi je ovaj put nosio cizme ali specijalan nov model sa mirisom kamilice i poljskog cveca ;D ,a pobedio je ovaj put mali dominator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hej, hej, drugari... pa vi se raspisali ozbiljno. Ja po povratku sa ove divne izvidjacke avanture odlucih da predupredim upalu misica voznjom bicikle i kasno se vratih kuci. Svesrdno su mi pomogli Kalina, MladeR i Jole, i mogu vam reci da je vredelo. Sta reci sto vec nije receno? Ali, iz mog ugla ima par jako bitnih momenata koji su propratili ovu voznju i obogatili celu pricu. Cudno je koliko je jako nase forumsko poznanstvo, i ako se sa nekima na ovoj voznji uzivo upoznajem prvi put. Naravno, mnogo toga zavisi od licnosti, ali je, ipak kazem, to sve cudno - prijatno. Shvaticete kasnije na sta konkretno mislim kroz par fotografija. Sa druge strane, veoma mi je krivo sto mi ne znamo dovoljno dobro da koristimo fotoaparte, ili slike zbog dve dimenzije koje prikazuju, ne mogu dobro da predstave utisak visine i dubine. Bilo je veoma visoko, i bilo je dubokih ponora, a to se na slikama ne vidi onako kako je zaista. Ali, to je mozda i dobro u neku ruku. Kada dozivite nesto sto ste gledali na slikama, utisak ce sigurno biti jaci. O Kepinom gostoprimstvu ima mnogo toga da se kaze. Na sve covek misli. Sve sto treba stvori. Cak i mnogo vise od toga. Prosto nekada bude blago neprijatno kada se osetis toliko, i previse zbrinut. Da ne bi bilo sve u superlativu, Boze ti u pomoc ko za njim krene po okolnim cukama u voznju. Ko` tek zigosani bik... u galop i trku, i stace samo ako nema vise gde uz brdo. Samo vrh da dotakne, i da udahne najredji vazduh, i da gleda odozgo u ponore. Sto bi rekao Popsy - "elem": Yanmarova zena nam je pozelela srecan put, a njega posebno zamolila da bude "dobar"... divno. "Zeno, nije to sto mislis... ovaj put idem mecki na rupu u pravom znacenju reci". Ne znam samo kako da se opravdamo kod Tanje kad nismo uslikali medu, a videli smo ga !! ;D Koja je lepsa i bolja bice to nekima enigma za vjek vjekova... U Valjevu nas je docekao Crven Ban i njegovi drugari. Kao da se sto godina poznajemo. Ma sta sto - hiljadu godina ! Popili smo kafu, malo prozborili o motorima, gumama itd. A o cemu bi inace !! Dejan - Crven Ban je jedini "sudija" koji je makar jednim delom ucestvovao u izvidnici. Vodio je do Kosjere pravi sudijski tempo. Njegova teritorija, zna gde, sta, kako, a mi bezbedni i bezbrizni samo vozi i uzivaj. Sudijsko vozilo... Popevsi se do Kaone, napravili smo pauzu da sacekamo Vladmol-a. Osim predvodnika, odatle smo dobili i odstupnicu. Spiderman Vladmol je razapeo svoju mrezu i niko nije smeo da nam se priblizi s` ledja. Na putu Valjevo - Kosjeric jos uvek ima rizle. Ko bude dolazio 28-og, neka povde racuna i ne opusti se previse. Lepe krivine mame, ali se motor rita u svakoj krivini ako se nagazi neki kamencic koji jos niie uspeo da otpuza kraj puta Nije mnogo proslo, mozda dvadesetak minuta i nadjosmo se u Kosjericu. U Kepinoj grazi guzva... SpaVe i Vodeni Zeka su nas vec cekali u Kepinom dvoristu i "pripreme" za sutrasnju voznju su mogle da pocnu.. ... a to je podrazumevalo opustanje uz "DOT 0.5" i "DOT 500" Prijala je i vecernja setnja po Kosjeri... . .. da bi pripreme nastavili u basti jednog lokala. Ja znam da vecinu vas ne zanima sta je bilo na meniju, ali eto cisto reda radi da stavim fotku vise ! kasnije je "DOT 500" zauzeo primat i pripreme su prosto tekle !! U jednom momentu, na zidu diskoteke (valjda) su se pojavile lepe boje i linije koje posebno inspirisu naseg domacina, a ja nisam bas precizno shvatio o cemu se tu radi... U periodu od 4h - 7h ujutro je usledio ubrzani proces detoksikacije ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuu, topp. Bravo momci. SpaVe, hvala ti sto si me zvao, bas nisam mogao da idem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 461 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 430 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Odlicna ruta, prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 4, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan šator i vreću za spavanje sam spremio, sutra registrujem motor, prekosutra nabavljam prednju gumu i menjam ulje i filtere i ja sam preman! predivno... baš sam skoro gledao u nekom turističkom katalogu Uvac i čitao o okolini... kada se kampovanje i lepota predela ukombinuje sa vožnjom... što bi rekao moj deda: "pa to nema ni u Americi!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajde Busmane, čekamo te slike ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan šator i vreću za spavanje sam spremio... Oooo, znaci necu biti jedini siroti kamper?! EEEXTRA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan šator i vreću za spavanje sam spremio... Oooo, znaci necu biti jedini siroti kamper?! EEEXTRA!!! Nećeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Vodi li ko zenu,curu ;D? Ja nesmim doc bez zene jer me Kepo zeznija reka je da je povedem zenu a ona procitala i sta sad,moram je povest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vodi li ko zenu,curu ;D? Ja nesmim doc bez zene jer me Kepo zeznija reka je da je povedem zenu a ona procitala i sta sad,moram je povest kolko sam ja video možeš da je povedeš al da je ostaviš u kampu... možda će te mrzeti kad odeš al će te voleti kad vidi kuda si prošao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan auuu, topp. Bravo momci. SpaVe, hvala ti sto si me zvao, bas nisam mogao da idem! Покривам се ушима и ћутим и извињавам се... :-[ Vodi li ko zenu,curu ;D? Ja nesmim doc bez zene jer me Kepo zeznija reka je da je povedem zenu a ona procitala i sta sad,moram je povest Povešću ja moju dragu, taman da se ispričaju dok se mi ne vratimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jotros napokon došao sebi ;D Komadant Popsy, ni u kafanu bez pune ratne opreme ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jotros napokon došao sebi ;D Nisi jos.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jotros napokon došao sebi ;D Nisi jos.. ;D Onda cu valjda sutra ujutru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan auuu, topp. Bravo momci. SpaVe, hvala ti sto si me zvao, bas nisam mogao da idem! Покривам се ушима и ћутим и извињавам се... :-[ Vodi li ko zenu,curu ;D? Ja nesmim doc bez zene jer me Kepo zeznija reka je da je povedem zenu a ona procitala i sta sad,moram je povest Povešću ja moju dragu, taman da se ispričaju dok se mi ne vratimo! Super! Motor je spreman samo cekam deklo od struje treba stici kroz koji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ajde Busmane, čekamo te slike ;D ;D ;D Evo,evo, prosao odmor prijatelje. Nego, koga za malo ozenismo uz jutarnju kafu pred voznju i koliko bese kosta produzeni s` mlekom ? Zlatibor je pokazao svoje prolecne boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Posle one Kepine konsultacije za GPS-om na Zlatiboru, odosmo u livade. Ova fotka ne moze da docara koliki je ovde nagib, a Yanmar i SpaVe su resili da uzivaju u travi... Yanmar SpaVe Pa opet Yanmar Pa dva puta SpaVe Ja sam pokusao iz nekih uglova da ufotkam, ali mi se i dalje cini da nije to - to. Kako je dobra `ladovina na Zlatiboru... UH !! Veoma je bitno da se ima flasa od 1.5 litar vode na ovakvim voznjama. Istina da se cesto naidje na neki izvor, ali svakako treba imati vodu sa sobom. XL, NX i XT su bili zvezde dana !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 4, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi se nije uklapao taj datum i jednodnevni izlet u prirodu i drustvo ali sam ipak uspeo da osmislim odlicnu rutu...U subotu lagano za Uzice sa mojom boljom polovinom, stigosmo taman na vreo rostilj! Nenad, moj surak svez biker, nije mogao da odoli carima prvomajskog uranka i prijatno me iznenadio svojim grill umecem! Na izvidjanje stizem iz Ue, put vise nego interesantan za dobro jutro, nekih 50km cisto da se zagrejem za ono sto predstoji! Kosjeric pronadjoh iz prve, dogovor je da se nadjemo u centru... Pitah nekog coveka gde je centar, a on meni kaze Ti si dosao kod Kepe!!! ;D Kod Kepe ocas posla, staro pravilo kartu citaj seljaka pitaj se ispostavilo kao tacno te smo ga kasnije koristili ceo dan!! ;D ;D ;D ...ewo koja fotka iz mog ugla Nenad grill majstor Strevimo se!!! ;D moralo se na kafu jer noc je bila burna! Ponikve Kartu citaj seljaka pitaj! ;D Gde da nadjem alternator za Yamahu FZR 1000... ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 5, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak BusManovih fotki Negde na Zlatiboru Uvac Golija SpaVe Ruska pauza i okrepljenje u Ivanjici blizu ponoci ,i blizu Pozege ;D i..baza 28.maja,selo Skakavci Drugari,hvala vam na prelepo provedenom vikendu,..i uskoro se vozimo opet!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 5, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidji tiCu! Pokusaj inicijacije!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Aca sa Trafikom! Vodeni zeka ...a kad sam dosao u Ue Drugari bila mi je cast voziti sa vama!!!! Nadam se da cemo ponoviti ovo zadovoljstvo... ....i jos nesto, ko krene Super Tenerom imace sta i koga da slika iza sebe, vidi se iz prilozenog!!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...