djura 28 Napisano Decembar 21, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto, bio juce malo u juznijem delu Francuske i potvdio teoriju. Mi Srbi smo definitivno komforniji nego ostatak Evrope. Jeste to bio jug Francuske (ali nije primorje) ali kada sam sleteo, oko 9am bilo je -5C. U gradu motora, bar 10 (da, deset) puta vise nego u spicu sezone u Beogradu. Evo i slika: A da, aerodrom u Tuluzu je poznat i po tome sto je tu fabrika (ili bar njen deo) Airbusa. Dok nam je avion sletao, uzletao je A380 (najveci putnicki avion na svetu) kompanije Emirates. Do 800 putnika. To treba uzivo videti. Celom duzinom trupa prozori u dva reda. Izgleda kao hotel sa krilima: Ovo je teretna verzija istog: Alfa 159 (nisam je do sada video uzivo) Motorcikli: ovo je izgleda motor od nekog smekera: nesto za malog Cacu: tu je i po koji Harley: i td... Jel video neko nekad ovo?? Nisam ni znao da Renault pravi skutere (ima i brisac): i td.. MT-01 Novi 1200RT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 21, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan I ipak si otisao u Tuluz, hebes mi mater usvoji te me malo :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Decembar 21, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga, ja se vozio dok temp nije pala ispod 5... Nema smisla da zagrejavam motor pola sata zarad voznje od 10 min... Nego, super su ti slidze, salji dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 21, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ipak si otisao u Tuluz' date=' hebes mi mater usvoji te me malo :cry:[/quote'] eeee nije to bas tako kako ti izgleda, to su odricanja, odsustva od kuce, ne spavanja..... :wink: Nego, jel ste videli ovaj patent: Stalno stoji na motoru. Rukavice ti ne trebaju. Samo uvuces sake unutra i vozis kao da je leto. Vidjao sam to i po drugim zemljama ali mi nikad nije padalo na pamet da slikam. Kod nas nisam video nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9683 Napisano Decembar 21, 2005 Drug član, 4416 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Djuro sto mislis na mene. Neznate vi Gospodina Rajkovica on ima sve te patente u saci jel tako Pablo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 21, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Djuro sto mislis na mene. Neznate vi Gospodina Rajkovica on ima sve te patente u saci jel tako Pablo :wink: Znamo mi Rajkoviæa, i patenti su u glavi, a ne na šaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Decembar 22, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Neznate vi Gospodina Rajkovica on ima sve te patente u saci jel tako Pablo :wink: Hehe, bas tako. Kad bi palo na pamet glupim Francuzima da od plasticne flase od koka kole naprave vizir za kacigu?? Nikad, naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9683 Napisano Decembar 23, 2005 Drug član, 4416 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Samo za one koji ne poznaju Gospodina Rajkovica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...