djordje357 0 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: zabalj Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti treba neki hemicar da bi dobio odgovor na ovo pitanje . ja sam znam da sam se naradio vozila koja su imala razlicita ulja . desi se to da ulje postane gusce a posto su na vozilima veoma precizni kanali za podmazivanje ulje nemoze dovoljno brzo da podmaze letece i stabilne lezajeve na radilici i onda masina zariba . a sto se mene tice mesajte stagod zelite , kad se pokvari ja cu da naplatim , pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, tema je postavljena 30.04, a sada je 27.07, vidim da je problem BAŠ HITAN....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem prevazidjen pa sada diskutujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da malo osvezimo temu posto je ova tema svima zanimljiva... Posto je kraj sezone i planiram ulje da zamenim za sledecu, a trebao bi dodati 100-200ml, da li je u motul mineral bolje dodati motul polusintetiku ili valvolin mineral 10W40 ali za auto ili elf 20W50 mineral za motore? Ajd sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zajebano pitanje a? Najlogicnije je mozda motul polusint u motul mineral? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bilo koji mineral iste gradacije za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan posto ovde ima dosta momaka koji su mladji postavicu samo jedno pitanje; osamdesetih godina proslog veka naci motul,kastrol itd bilo je skoro nemoguca misija tad je inina delta 5 zavrsavala sve i tad smo se vozili,ali smo pazili da ne mesamo proizvodjaca sto i sad ne bih preporucio osim u nekoj nuzdi pa prema tome sipaj sta ima a te diskusije se odnose samo na extremne rezime tj.staza pista itd a razmislite koliko ste puta oterali vaseg ljubimca u crveno pa se zamislili o kvalitetu ulja nista njemu ne fali ni polu ni ful sintetik a i mineralno je ok cesce menjaj i vozi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Avgust 19, 2010 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan posto ovde ima dosta momaka koji su mladji postavicu samo jedno pitanje; osamdesetih godina proslog veka naci motul,kastrol itd bilo je skoro nemoguca misija tad je inina delta 5 zavrsavala sve i tad smo se vozili,ali smo pazili da ne mesamo proizvodjaca sto i sad ne bih preporucio osim u nekoj nuzdi pa prema tome sipaj sta ima a te diskusije se odnose samo na extremne rezime tj.staza pista itd a razmislite koliko ste puta oterali vaseg ljubimca u crveno pa se zamislili o kvalitetu ulja nista njemu ne fali ni polu ni ful sintetik a i mineralno je ok cesce menjaj i vozi se. To i ja kazem, kada je moj motor napravljen tesko da su postojala sinteticka ulja znaci mineralo bez razmisljanja, eventualno obratiti paznu sta se sipa zbog lamela gde je mokro kvacilo itd, mada za novije motore trebalo bi ispostovati preporuku proizvodjaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da malo osvezimo temu posto je ova tema svima zanimljiva... Posto je kraj sezone i planiram ulje da zamenim za sledecu, a trebao bi dodati 100-200ml, da li je u motul mineral bolje dodati motul polusintetiku ili valvolin mineral 10W40 ali za auto ili elf 20W50 mineral za motore? Ajd sad... kako to misliš kraj sezone ;D ;D ;D pratim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...