Jump to content

Moto Zajednica

Hilandar 09.05.-12.05.

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova

Cao drugari,

Boze zdravlja, devetog maja rano ujutro, drugar i ja sa dva motora krecemo put Svete Gore. Spavamo u hotelu u Uranopolisu (garaza obezbedjena) i odatle ujutro hvatamo brod za Svetu Goru. Posto smo u odlasku prilicno knapirani sa vremenom (treba na vreme stici do office-a u Uranopolisu), u povratku bi smo imali vremena da obidjemo neka zanimljiva mesta. Sa Hilandara se vracamo 11.-og i imamo jos dan-dva za sunjanje. Imate li neki predlog, sta ne bi trebalo propustiti u tom kraju?

Ukoliko neko ide na tu stranu u tom periodu, mozemo i zajedno... :)

Hvala,

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 11 postova

Krecemo rano ujutro 09.05., tu noc spavamo u Uranopolisu, 10.05. ujutro idemo na brod i tu noc spavamo na Svetoj gori. 11.-og krecemo nazad. Jel idete 08.05. direktno tamo, gde smestate motore i koliko planirate da ostanete? Ukoliko se uklapamo vremenski, mozemo i ranije da se nadjemo!?

• Svrati ponekad, 447 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500...

Mi se zadržavamo u Leskovcu, tako da smo i mi tamo 10.05, definitivno se vidimo tamo! ;) A motore ostavljamo kod neke žene koja je iz Sombora, a udata za grka u Uranopolisu.Mi 11-tog odatle idemo prvo za Ohrid, pa preko Albanije u Crnu Goru, na Ostrog, pa Sarajevo, pa tek onda kući za Zrenjanin...long way home... ;D

• U prolazu, 11 postova

Super, vidimo se tamo  ;). Nasa prvobitna ideja je bila da nakon Svete Gore odemo za Igumenicu i odatle trajektom predjemo u Italiju, vidimo Siciliju, dalje do Barija na trajekt za Bar i pravac kuci. Na zalost, zbog obaveza (novi momenti) moramo odmah nazad  :(. U svakom slucaju, mozemo nazad zajedno donekle, a i red je da overimo neku kafanu usput  ;D. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja