Mina 545 Napisano April 29, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko chuo za ovo... Sada mi drugarica pricha, a ona je saznala od njenog dechka chiji je drugar u bolnici. Pre nekoliko dana je tog momka na peshachkom prelazu udario motociklista, i nosio ga 50 metara na motoru ... Momak je jako sitne gradje (chisto da napishem za one koji misle da je to nemoguce) .. Sve se to desilo u Vojislava Ilica kod ATS shkole... On na peshachkom a motor velikom brzinom naleteo... Momak je na urgentnom, kritichno, izvadili su mu bubreg i slezinu, shili jetru ... i dalje se bore ... Shto se tiche motoriste, ne znam njegovo zdravstveno stanje, ali predpostavljam da je dobro, poshto je on zvao hitnu pomoc i ostao uz ovog momka sve vreme... (ne znam koji je motor u pitanju ) Eto to je sve shto mi je rekla drugarica ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 29, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko chuo za ovo... Cuo? .. Gledao sa prozora .. Opet ispred moje zgrade .. 3. put za manje od godinu dana .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malopre gledao na tv-u. Cini mi se da je neka siva yamaha fz600 u pitanju, ali nisu nista posebno rekli tak da ne znam detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano April 30, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko chuo za ovo... Cuo? .. Gledao sa prozora .. Opet ispred moje zgrade .. 3. put za manje od godinu dana .. Pa sta je bilo?Tu je semafor,pesacki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 30, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko chuo za ovo... Cuo? .. Gledao sa prozora .. Opet ispred moje zgrade .. 3. put za manje od godinu dana .. Pa sta je bilo?Tu je semafor,pesacki. Ne znam shta je bilo .. Semafor nije tu vec 100 metara pre te raskrsnice .. Tu je trolebuska stanica i pesacki i preko dana gomila dece iz arhitektonske shkole ... A jeste neki sivi street bike bio .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li svežih vesti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...