Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Decembar 17, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja u gradu pre sat vremena skuterom, sve lepo, vreme fino, ne mnogo hladno, i odjednom poceo sneg da veje ko nenormalan... Ono je bilo strasno Nisam znao kako da vozim jer kad spustim vizir, sve se sneg nakupi po njemu za sekund i nisam mogao da brisem tako cesto, a kada je dignut vizir sve me gruva u oci i ne mogu da gledam Sto je najgore, kako prilazim bloku sve vise i vise snega po putu :shock: :? Idem 60 km\h i kako dam gas tako mi proklizava zadnji tocak-slajfuje Malo je falilo da me neki debil u Coroli udari, imao sam srece sto nisam pao, jer kako sam zakocio (pokusao da zakocim) i prednji i zadnji tocak su mi blokirali i samo sam polozio skuter i uspeo da ga odrzim da ne padne Ljudi su me gledali iz automobila, svirali mi, pa cak je jedan i mahao , a ja njemu vracao I na kraju evo nekoliko slika kako je izgledao motor kad sam stigao u zgradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1934 Napisano Decembar 20, 2005 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A da ti malo batalis voznju? :roll: Mnogo ces vise uzivati kad dodje prolece, nemoj sad da se ubijes negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Decembar 20, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, ali lakse mi je mnogo skuterom... Svuda sam za 5 minuta, a ovako mi treba 2 sata da se iz 45-og bloka dovucem do grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...