isterivac 269 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu, kupujem vratilo (osovinu) prednjeg zupcanika za yamahu thunderace 96god. ili ako moze da naidje, ceo menjac od fzr 1000 sa 6 brzina posto ovaj ima 5... Jako hitno!!! Ponude ovde, pp ili na 0603768381 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan A koji to fzr1000 ima 6 brzina ??? A osovinu mislim da imam - danas cu da pogledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan A koji to fzr1000 ima 6 brzina ??? A osovinu mislim da imam - danas cu da pogledam Ne znam, lupio sam tj predpostavio sam. Aj vidi pa da radimo treba mi lebac joj.. Ovu moju je onaj prethodni "majstor Blaza" zavario zupcanik za osobinu i nikako ne valja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ovu moju je onaj prethodni "majstor Blaza" zavario zupcanik za osobinu i nikako ne valja... Kakva majstorčina ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ne nam kako je zavario, ali ako je var nije mnogo ostetio navoj, jeftinije ti je da narezes navoj... Ja sam imao problema sa navojom, pa narezao.... Samo sto ja nisam zavario nista. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zavario je tako da se zupcanik neprimetno klimao levo desno i doslo je do toga da se raspao lezaj u kucistu, e sad danas ce da ga rasturimo da vidimo kakav je karambol napravio i kad sredim to idem u Becmen da se nacestitam nekom mile nove godine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ... i kad sredim to idem u Becmen da se nacestitam nekom mile nove godine! Ponesi fotoaparat. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan yzf 750r 93.-98. ima6 brzina i odgovara tvom motoru. Imam 064/12-86963 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ... i kad sredim to idem u Becmen da se nacestitam nekom mile nove godine! Ponesi fotoaparat. ;D Ponecu ga slikam pa da objavim na forumu... Menjac je nabavljen, tako da tema ide u lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...