djoomla 2 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan dakle, imam problem sa busom iz 2000 godine. više ni sam ne znam šta da radim pa možda ovdje netko ima kakav dobar savjet. dakle, motor kada se dobro ugrije teško kreče ispod 2000-2500 okretaja, kao da se tuši, zacukava i tako dalje.kada dodje na jedno 3 hiljade okretaja ide ko metak do jedno 9000 i tu opet stane. mjenjao sam nove dizne,svječice, filter zraka dobar , promjenio filter u pumpi goriva ali i dalje isto sranje. kompjuter ne pokazuje nikakve greske. e sad, ako pumpa drka onda vjerovatno nebi ni u visokim okretajima isao, tako da nju odma eliminiram. jel imao tko ovakav problem ili bar slican ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako radi hladan. To mi lici na pogresan odnos smese ili stuju al ako komp cuti onda mozda filter vazduha il goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Kako radi hladan. To mi lici na pogresan odnos smese ili stuju al ako komp cuti onda mozda filter vazduha il goriva ladan radi ko bombon, cim se ugrije na radnu temperaturu stane zacukavati na niskim okretajima. filtera oba promjenio, pumpu goriva ocistio od smeca. jedino jos nisam uspjeo da nadjem nekoga sa istim motorom pa da probam drugi kompjuter gurnuti unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Desi se da u sklapanju nelegne sve kako treba na kucistu filtera vazduha pa vuce negde fals. Kad zakucava jel tone duboko ili secka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan to me pocelo jebavat prije nego sto sam ga rasklapao, a i kasnije sam ga skidao dole i vracao jedno 5 puta i opet isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda napukla neka plastika ili guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Mozda napukla neka plastika ili guma pregledao sam sve dovode i odvode par puta. mjerio sam tlak na pumpi , 3 bara (mora biti od 2,9 do 3,1) je bio kada sam izvadio stari filter , sa filterom mi je bio 1,3 ali on je bio jako prljav. stavio sam novi filter , i nisam nista postigao, sve po starom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri koliki je napon jel ispravan akumulator i alternator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano April 28, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan a da promenis gorivo? ili mozda pumpu na kojoj sipas? jeste glupost ali ako kompjuter ne pokazuje nikakvu gresku i ako je sve ok, onda je sigurno takva neka glupost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan a da promenis gorivo? ili mozda pumpu na kojoj sipas? jeste glupost ali ako kompjuter ne pokazuje nikakvu gresku i ako je sve ok, onda je sigurno takva neka glupost nije gorivo, ovaj problem me jebe vec 10t km. motor ima 123 000 km trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slican problem, s'tim sto kod mene nije bilo pravilo kada se gusi, nego pocne iz cista mira, nekad u drugoj a nekad u petoj. Prvo sam mislio da su filteri, pa sam ih sve zamenio, i nisam imao nikakvog rezultata. Onda mi je neki majstor rekao da probam da promenim svecicu i kabel za svecicu, to sam uradio, i nemam vise nikakvih problema, vuce normalno. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slican problem, s'tim sto kod mene nije bilo pravilo kada se gusi, nego pocne iz cista mira, nekad u drugoj a nekad u petoj. Prvo sam mislio da su filteri, pa sam ih sve zamenio, i nisam imao nikakvog rezultata. Onda mi je neki majstor rekao da probam da promenim svecicu i kabel za svecicu, to sam uradio, i nemam vise nikakvih problema, vuce normalno. Pozz svjecice sam juce promjenio, kablove sam pregledao , rade ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li proverio usisnu granu? Da ne vuce negde fals vazduh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri sve kontakte elektronike. Ne špricaj WDom, i ono što je našpricano WDom očisti, odmasti. Kontakte elektronike očisti alkoholom, pa finom šmirlgom skini sloj oksida na kontaktima. Nekada zbog raznih čuda kontakti neće da "rade kako treba" kada je sve hladno, hoće da radi, čim se ugreje zbog povećanja otpora na kontaktima neka informacija ne prodje ispravno ... Sve na čišćenje i odmašćivanje. U elektroniku NIKAKO WD40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Ako ladan radi dobro , a vruc nece znaci da dobija malo vise goriva nego sto mu treba , ili malo manje vazduha .Ako izuzmemo elektroniku uzrok bi mogao biti regulator pritiska . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan izmeri kompresiju motora... dok je ladan, a kad se zagreje i pocne da pravi probleme onda opet izmeri kompresiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan javi se Gixeru iz Siska. On je manijak za buse Ako ti treba broj - šaljem ti na PP.. Inače, da nemas možda Power comander pa te on jebe - tj treba da se podesi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan javi se Gixeru iz Siska. On je manijak za buse Ako ti treba broj - šaljem ti na PP.. Inače, da nemas možda Power comander pa te on jebe - tj treba da se podesi ??? zvao sam Acu xx puta vec :-) danas cu probati izmjeriti tlak na regulatoru u svim rezimima rada i vratit kompjuter na tvornicke postavke ako bude islo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Maj 1, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan tlak ispravan, kompjuter resetiran, i dalje zajebancija dakle, kad se dobro ugrije teže kreće, tj. oce se ugasiti. sada mogu krenuti samo na kvacilu, cim dodam malo gasa motor nezna jel bi krenuo ili bi se ugasio. preko 2.5k okretaja radi ko singerica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj difuzore sto idu od filtera do rama na krajevima ima sundjere koji hoce da se ostete usled ne strucnog skidanja filtera.Ja sam imao istyi problem dok to nisam zamenio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj difuzore sto idu od filtera do rama na krajevima ima sundjere koji hoce da se ostete usled ne strucnog skidanja filtera.Ja sam imao istyi problem dok to nisam zamenio... rijesio problem u Kn filteru nakupilo mi se pijeska :o hebo mater svoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Jun 16, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan jaoooo burazeru pa sto prvo filter ne pogleda ;D joj mene tuga uhvati zato jer ti je stajao motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan jaoooo burazeru pa sto prvo filter ne pogleda ;D joj mene tuga uhvati zato jer ti je stajao motor ! ma onako , vozao sam se ja sa njime samo mi se znao ko kakvom levatu nasred semafora ugasiti kad krecem ;D jebiga ja doslovno svatio da KN ne moras da diras 1 000 000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan hehehe pa ti se prvo bacio na skuplje i teže varijante kvara. ;D ja sam mislio da je zreo za generalnu ali bolje što ti nisam napisao... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan hehehe pa ti se prvo bacio na skuplje i teže varijante kvara. ;D ja sam mislio da je zreo za generalnu ali bolje što ti nisam napisao... ;D ;D ;D ;D ostavio sam ga prije godinu dana u servisu preko zime, reko daj to malo raskopajte i napravite generalnu posto ima dosta km ;D dosao po njega , kazu momci jos bar toliko ima da napravi prije generalne , masina izgledala ko da ima 20 000 km a ne 120 000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...