TT600 175 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 10, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A na koliko ti se to trose gume, kada je prednja JOS UVEK DOBRA, a vozikas se samo po brdascima i pescanicima??? Mislim onako, rekreativno, u punoj opremi, i sa drustvom??? Cisto informativno, kao i ono za potrosnju??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja se troshi vishe od prednje, a potroshnja guma zavisi od terena i stila voznje. A i potroshnja guma zavisi od same gume, a ne od motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A na koliko ti se to trose gume, kada je prednja JOS UVEK DOBRA, a vozikas se samo po brdascima i pescanicima??? Mislim onako, rekreativno, u punoj opremi, i sa drustvom??? Cisto informativno, kao i ono za potrosnju??? Nisam bas dobro razumeo pitanje, ali da probam da objasnim Prednja guma ( po mojoj proceni, i ako motor ostane kod mene ) nece morati da se menja jos 2 - 3 meseca Da razjasnim da gume kupujem polovne ( jednom sam u poslednje tri god. kupio novu zadnju gum. i isto je odrao za tri meseca ) i od tada samo polovne Prosle sezone sam potrosio tri zadnje gume - ta treca promenjena pre neki dan. Celu proslu sezonu sam u proseku svaki dan po 2 sata na off roadu ( ne samo vikendom, nego bas svaki dan posle posla ja na TT pa na breg - tu ima i asfalta, i kamena i zemljanih puteva i takvom exploatacijom mi zadnja izdrzi 2 meseca Prednju sam uvek menjao na pola sezone pa izdrzi celu godinu moje voznje ( isto je polovna uvek bila u pitanju ) Nemam nista protiv ako kupac ne zeli da proba motor sa polovnim gumama, neka ponese svoje nove - bice montirane o mom trosku Inace su 18 , 21 cola a ostale dimenzije su nebitne ( poklonu se u zube negleda ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan jesil za menjazu tt za gs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 15, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan jesil za menjazu tt za gs Auuuu, sad me stavljas na slatke muke Obecao sam jednom ovde iz VS da ga cekam jos nedelju dana ( skuplja kes, ceka kredit, pljacka banku,... ) pa ako nista ne uradi, razmislicu o tvojoj ponudi. Posalji mi u medjuvremenu jos podataka o GS ( stanje, sta je radjeno na njemu - ako si ti radio, dali ima trenutnih ulaganja - gume, kocnice, ogibljenje, lancanici,... sta ima od papira, moze i neka slika u temi o GS-u ili link ka slikama ) Ovo sve na PP kad imas vremena. Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ne javljas nista za zamenu tel 064 2814371 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan ne javljas nista za zamenu tel 064 2814371 Malo sam u guzvi, popravljam neke motore, a sve sto sam na putu, potrefile se ture na jug. Cim me gazda posalje u SA ili okolinu, javljam se ! Reci mi koliko cenis GS-a u kakvom je stanju, sta ima od trenutnih ulaganja, moze li se registrovati ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan 95g italijan sa cistim papirima i odjavom top strnje bez ikakvih ulaganja imas slike u enduro fanovima strana 54 55 na prikolici moj je beli sa plavim sedistem cena 1700e toliko je i preko prodajem ga jer imam jos jednog poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan 95g italijan sa cistim papirima i odjavom top strnje bez ikakvih ulaganja imas slike u enduro fanovima strana 54 55 na prikolici moj je beli sa plavim sedistem cena 1700e toliko je i preko prodajem ga jer imam jos jednog poz Lep primerak Hvala na ponudi, ali trenutno me zanima takmicarski full cross ( klinac se lepo usavrsio na 125 pa bi sad 250 i ako se negde ogrebemo za licencu, malo da proba neku MX trku ) Jos jednom hvala na ponudi, mnogo dobar motor taj GS, skoro sam jednog probao u Nemackoj, ali samo na 20 minuta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jun 10, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana montirana zadnja guma Michelin Desert Danas tek isprobana na off roadu - odlicno drzi na svim podlogama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan ??? E pa kad nenudi niko full cross 250, moze i zamena za full cross 125 ( jos kad bi se potrefila Yamaha YZ, to bi me bas obradovalo ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ima gavra ful kros 250 vidi sa njim mozda bi menjao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ima gavra ful kros 250 vidi sa njim mozda bi menjao ima ali ne dam ;D salim se,daleko je meni od kombinacije ovaj motor sa ovom cenom.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upravu si, gavro, i meni isto U principu trazim nesto novije za klinca sa cenom oko 2000 evrova, a ja cu da ceram TS-a i da se grebem za poneki krug Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc stavljena nova prednja guma ( skoro nova, DOT 09, nije presla 1000 km i prethodni vlasnik je skinuo zato sto mu je bucna ) Inace guma je Michelin T63 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Jul 8, 2010 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A jel ces da prodas samo tu gumu, za razliku u ceni spusti cenu motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 9, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ces da prodas samo tu gumu, za razliku u ceni spusti cenu motora :) Sad mi se vise ni motor ne prodaje, ide ko po sinama, davno sam vozio Michelin, a sad se prisetih kako je to lep osecaj, taj osecaj sigurmosti na svakoj podlozi. Priznajem bucnija je od svih na asfaltu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da ga matori dobro odrzava, jer kako se dobro prodaju, docekace ovaj motor da ja napunim 18 kod nas u garazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc stavljen automatski podmazivac lanca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan veljo cuvace matori motor za tebe samo moras malo kilazu da dignes :D yamaha je navikla na tezeg vozaca malo sale drugari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan :) Jede Velja ko masina, ali lepo na misice nabacuje masu, a ne ko ja sve na stomak i salo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da mi ovo nikad nece pasti na pamet - Zbog potrebe putovanja na novi posao ( a zao mi je da TT habam na 100km asfalta svaki dan ) moze zamena za KLE 500 :( Ps. Ne odustajem od off roada, za sledecu sezonu skupicemo neki kes za full cross Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...