Skaki 5 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Honda VFR 750, 1986, 45000km, dobri amortizeri, gume, kocnice, lanac i lancanici, los akumulator (koji bi trebao nabaviti ovih dana), SVAKODNEVNO vozen dok nije istekla registracija u oktobru, lonci od ducati monstera, zadnji tocak je od VF 1000 koji ima istu glavcinu kao i VFR pa nema promene geometrije osim sto je ovaj 17" sto znaci lakse naci gumu za taj tocak. Pao mi jednom, bilo je naprslina koje sam odmah povario ali nisam zafarbao. Oklope kad sam skinuo video sam da su vareni i farbani od ranije ali su dobro uradjeni, spolja nemaju mana, Motor ne trosi ulje, ima bucnu korpu lamele, trosi malo vise goriva - trebalo bi mu zameniti igle u karburatorima, pre 6000km uradjen veci servis, balansirani tockovi, nastelovani ventili, svecice, ulje, izmerio kompresiju - po tom pitanju je zdrav... Postize fabricku maksimalnu brzinu bez problema (probao sam par puta kad sam ga kupio a kod mene je od oktobra 2008). Od hitnih troskova na njemu - ulje, filter i akumulator. Garaziran je, nalazi se u BG na vozdovcu. Napisao sam sve sto valja i ne valja na motoru (sto se ne vidja cesto u oglasima), dodjite probajte... Ako vas jos nesto interesuje, pitajte, ovde, pm, 064/920-11-65 - nemojte mi slati sms... Cena 1200e - mogla bi neka zamena, za auto, dizel ili tng, sa slicnom cenom, definitivno ne zastava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan jos slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan jos slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator, stavio nov, vartin... Registrovao... Cena je sada fiksna! jos malo pa cu i ulje da mu menjam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...