hellena 60 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Tema za ovaj krug takmičenja je "ČOVEK I MAŠINA" . MOLIM SVE UČESNIKE DA PRE SLANJA FOTOGRAFIJA PROČITAJU PRAVILA TAKMIČENJA. One fotografije koje ne budu u skladu sa pravilima neću priznavati. POSEBNO OBRATITE PAŽNJU NA SMANJIVANJE FOTOGRAFIJE NA ZADATI FORMAT! Rok za slanje je 09.maj 2010. u 20:00h. Fotografije šaljite na bjb.photo@gmail.com SREĆNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel' ko poslao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1808 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 903 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam stigao i zao mi je zbog toga, tema je bas bila inspirativna. :-\ Nadam se da su drugi bili vredniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Stigle su dve fotografije, s tim što jednu ne mogu da povežem sa temom... Tako da, neće biti takmičenja dok ne bude fotki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda nebi bilo lose da ih izbacis,pa neka pobednik zada novu temu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan mozda nebi bilo lose da ih izbacis,pa neka pobednik zada novu temu ? Zar je ova teška? Nije u temi problem, nego su ljudi lenji...Ne mogu da okačim jednu fotku, pošto se druga ne uklapa u temu. Šaljite slike na ovu temu, pa kad bude pet, ja ću da objavim. A lakša tema za bajkere ne može da bude, osim ako nije u pitanju neko prase ili jagnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan shtA Bi sa ovim , a i neshto ne izbacujete nove konkurse ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 12, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Imam tri fotografije, fali dve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam tri fotografije, fali dve... ajmo ljudi jos dve fotke i da glasamo ''covek i masina''! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda nebi bilo lose da ih izbacis,pa neka pobednik zada novu temu ? Zar je ova teška? Nije u temi problem, nego su ljudi lenji...Ne mogu da okačim jednu fotku, pošto se druga ne uklapa u temu. Šaljite slike na ovu temu, pa kad bude pet, ja ću da objavim. A lakša tema za bajkere ne može da bude, osim ako nije u pitanju neko prase ili jagnje hellena,sigurno ima ljudi koji bi bili zainteresovani za ovo nase amatersko nadmetanje.takmicenje je svakako jedna od najzanimljivijih stvari u temi fotografija.steta bi bila da nestane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 28, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan mozda nebi bilo lose da ih izbacis,pa neka pobednik zada novu temu ? Zar je ova teška? Nije u temi problem, nego su ljudi lenji...Ne mogu da okačim jednu fotku, pošto se druga ne uklapa u temu. Šaljite slike na ovu temu, pa kad bude pet, ja ću da objavim. A lakša tema za bajkere ne može da bude, osim ako nije u pitanju neko prase ili jagnje hellena,sigurno ima ljudi koji bi bili zainteresovani za ovo nase amatersko nadmetanje.takmicenje je svakako jedna od najzanimljivijih stvari u temi fotografija.steta bi bila da nestane. AJDE BRE LJUDI, propade tema... nema smisla, da Vas ne karam ovde..... ŠALJITE SLIKEEEEEEEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan naravno da ima zainteresovanih!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...