Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon duge i teske bolesti - cekamja stigao mi je SW-Motech Alu Rack za Z-eca i danas je montiran. Posto je lose vrijeme, a planiram danas u NS ( limenkom ) kod MK Ladies na Zurku, a montazu ploce za Top Case-tu ostavljam za sutra, ako budem sposoban od mamurluka. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ajde branko islikaj taj nosac sa svih strana i di,kako na kojim srafovima se drzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, vazi se druze. Steta sto nemas E-mail da ti posaljem kompletnu tehnicku dokumentaciju nosaca posto je u PDF formatu. Evo i slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala branko na slikama. Slike sam trazio iz razloga sto ce meni majstor da pocne praviti drzace za kofere koje cu da stavim sa strane,pa sam hteo da vidim na kojim srafovima se nosac drzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 13, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala branko na slikama. Slike sam trazio iz razloga sto ce meni majstor da pocne praviti drzace za kofere koje cu da stavim sa strane,pa sam hteo da vidim na kojim srafovima se nosac drzi. Nadam se da ce biti od pomoci. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pitam glupo pitanje ali za sta sluzi ovo sto sam zaokruzio na slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pitam glupo pitanje ali za sta sluzi ovo sto sam zaokruzio na slici? Za sta je konstruktor tacno namjenio neznam. ??? ;D Medjutim koristim za gumenoga pauka i ostalih gumenih zatezaca prilikom pakovanja stvari na motocikl. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Za sta je konstruktor tacno namjenio neznam. ??? ;D Medjutim koristim za gumenoga pauka i ostalih gumenih zatezaca prilikom pakovanja stvari na motocikl. ;D ;D ;D ...mislim da je to i namena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije yoshimura! Nego kopija iz Ade. Zvuk stavljam uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, dali je nekom potreban filter vazduha jer menja to uopste neko imam jeden visak posto sam na svo Z-u stavio K&N pa mi ovaj netreba cena 2000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, dali je nekom potreban filter vazduha jer menja to uopste neko imam jeden visak posto sam na svo Z-u stavio K&N pa mi ovaj netreba cena 2000din. po servisnoj knjizi menja se za svaki 12000km,tako da sam ja na na servisu promenuo filter vazduha i njegova cena novog fabrickog je 5000dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Damire svaka cast davno nisam video lepsi izduv,a tek zvuk,sada se Zeko cuje kao pravi motor a ne kao fen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Damire svaka cast davno nisam video lepsi izduv,a tek zvuk,sada se Zeko cuje kao pravi motor a ne kao fen Zar bas kao fen. ;D ;D ;D Izgleda si vec zaboravio kako Z-ekan zarezi iznad 5000 o/min. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko hoce li za iducu godinu Z 750 pratiti promene na Z 1000..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Mozda gresim ali custo sumnjam da ce to biti novi z1000.Secam se kakve su slike bile za novu r1 a izaslo je nesto sasvim drugacije. ps:Na slici izgleda strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko hoce li za iducu godinu Z 750 pratiti promene na Z 1000..... Sudeci po poslednjoj generaciji trebalo bi,ali nikad se ne zna. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 29, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Z-ec u prirodnom okruzenju. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 2, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napokon kompletirana nova oprema-Top Case-ta i jedna zajednicka fotografija sa Makijem, STRUCNIM licem za stelovanje ogibljenja na Z-ecu. Maki jos jednom HVALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan :D Nema sta Branko, ali jedno pivo ipak mora da padne! ;D Inace, provozao sam Z-a bez ABS-a i utisak je neuporedivo bolji! Dakle, ako kupujete Zekana, ustedite sebi 500e i imacete mnogo kvalitetnije kocnice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 7, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan :D Nema sta Branko, ali jedno pivo ipak mora da padne! ;D Inace, provozao sam Z-a bez ABS-a i utisak je neuporedivo bolji! Dakle, ako kupujete Zekana, ustedite sebi 500e i imacete mnogo kvalitetnije kocnice! Cuuuj jedno, vise komada druze. ;D ;D ;D Moze odmah sutra u Futogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 9, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup u Futogu i Motoras sa svojim lijepim Z-ekanom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan e zekan ovih dana nije bio dobar jer je poceo sam da cepa djonove na 14630 kilometru pa sam morao da ga ponovim novom obucom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koje si stavio? Bridgestone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan BT 016! Pravi izbor druze, samo prednju nemoj da duvas preko 2.3bara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...